Vali Sonel 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı.

BÖLGE GÜNDEMİ 09.01.2021 - 00:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2034+ kez okundu.
 

Vali Sonel 10 Ocak İdareciler Gününü kutladı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı bir mesaj ile 10 Ocak İdaeciler gününü kutladı
Devleti temsil eden, aynı zamanda vatandaşlarımızın memnuniyetini dikkate alarak kamu hizmetlerinin sunulmasında önemli görevler üstlenen idarecilerimiz, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir. Halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip onları gidermek, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yapmak, mülki idare amirlerinin görev ve sorumluluklarının gereğidir. Bu özellikleriyle mülki idare amirleri, halkın güvenliği ile mutluluk ve huzuru için hizmet eden kilit bir görev üstlenmektedir. “Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir. Milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, esenliği, refahı ve güvenliği, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, eğitimi, bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması, her alanda kapasite ve standartların yükseltilmesi ve benzeri pek çok konuda üstün özveri ve yüksek vazife bilinciyle çalışan mülki idare amirleri, geçmişten bu güne kadar sayısız hizmetler sunmuş olup, bu hizmet yolculuğuna başarıyla devam etmektedir. Mensubu olmaktan gurur duyduğum idarecilerimizin bu mutlu gününde; milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir görev anlayışıyla çalışan, ülkemizin gelişmesinde ve her alanda seviyesinin yükseltilmesinde emek sarf eden Mülki İdare Amirlerimizin İdareciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.  
Ordu Valisi Tuncay Sonel yayınladığı bir mesaj ile 10 Ocak İdaeciler gününü kutladı


Devleti temsil eden, aynı zamanda vatandaşlarımızın memnuniyetini dikkate alarak kamu hizmetlerinin sunulmasında önemli görevler üstlenen idarecilerimiz, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir.

Halkın taleplerini ve ihtiyaçlarını devlet adına tespit edip onları gidermek, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalar yapmak, mülki idare amirlerinin görev ve sorumluluklarının gereğidir. Bu özellikleriyle mülki idare amirleri, halkın güvenliği ile mutluluk ve huzuru için hizmet eden kilit bir görev üstlenmektedir.

“Halka Hizmet, Hakka Hizmettir” ve “İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile çalışan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir.

Milletimizin birliği, beraberliği, huzuru, esenliği, refahı ve güvenliği, ülkemizin kalkınması, gelişmesi, eğitimi, bilgi ve bilinç düzeyinin artırılması, her alanda kapasite ve standartların yükseltilmesi ve benzeri pek çok konuda üstün özveri ve yüksek vazife bilinciyle çalışan mülki idare amirleri, geçmişten bu güne kadar sayısız hizmetler sunmuş olup, bu hizmet yolculuğuna başarıyla devam etmektedir.

Mensubu olmaktan gurur duyduğum idarecilerimizin bu mutlu gününde; milletimizin huzuru, refahı ve güvenliği için üstün bir görev anlayışıyla çalışan, ülkemizin gelişmesinde ve her alanda seviyesinin yükseltilmesinde emek sarf eden Mülki İdare Amirlerimizin İdareciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.