Vali Sonel, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 21.12.2020 - 10:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2087+ kez okundu.
 

Vali Sonel, AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Vali Tuncay Sonel, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.
Vali Sonel, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "yaşam", "spor" ve "haber" kategorilerinde oy kullandı.   Haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle Zorlu Mücadele" fotoğrafını seçen Sonel, yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "Büyük Çamlıca Camisi ile Hilal", spor kategorisinde ise, Fecri Barlık'ın "Lastiklerden Voleybol Sahası" başlıklı fotoğraf karesine oy verdi.   Vali Sonel, oylama sonrası yaptığı değerlendirmede, fotoğrafları seçerken çok zorlandığını belirterek, her bir karenin bir birinden değerli ve güzel olduğunu söyledi.    "Anadolu Ajansı, hem ülke içinde hem de ülke dışında yaptığı işler itibariyle göz bebeğimiz" diyen Vali Sonel, "Çok önemli görevler yapıyorlar. Kurum içerisinde bir birinden değerli muhabir arkadaşlarımız var. Bizim de görev yaptığımız yerlerde geçmişten bu güne yapmış olduğumuz çalışmalarda büyük katkıları var. Bütün AA çalışanlarını tebrik ediyorum." dedi.    Vali Sonel, fotoğrafları çeken muhabirleri de ayrıca tebrik ettiğini dile getirerek, "Anadolu Ajansı'nun bundan sonra aynı önemle, güçle ve titizlikle görevini sürdürmesini temenni ediyorum." diye konuştu.    Öte yandan AA Ordu Muhabirleri Hayati Akçay ve Eyüp Elevli, Vali Sonel'e AA'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan "Türkiye ve Dünyada 100 Yıl" ve "Atatürk'ten Erdoğan'a Cumhurbaşkanlarımız" kitaplarını takdim etti.   Vali Sonel de ziyaretin anısına AA Muhabirleri Akçay ve Elevli'ye plaket verdi.  
Vali Tuncay Sonel, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Vali Sonel, AA foto muhabirleri ve muhabirlerinin yurt içi ve dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek, "yaşam", "spor" ve "haber" kategorilerinde oy kullandı.

 

Haber kategorisinde Abdullah Coşkun'un "Koronavirüsle Zorlu Mücadele" fotoğrafını seçen Sonel, yaşam kategorisinde İsa Terli'nin "Büyük Çamlıca Camisi ile Hilal", spor kategorisinde ise, Fecri Barlık'ın "Lastiklerden Voleybol Sahası" başlıklı fotoğraf karesine oy verdi.

 

Vali Sonel, oylama sonrası yaptığı değerlendirmede, fotoğrafları seçerken çok zorlandığını belirterek, her bir karenin bir birinden değerli ve güzel olduğunu söyledi. 

 

"Anadolu Ajansı, hem ülke içinde hem de ülke dışında yaptığı işler itibariyle göz bebeğimiz" diyen Vali Sonel, "Çok önemli görevler yapıyorlar. Kurum içerisinde bir birinden değerli muhabir arkadaşlarımız var. Bizim de görev yaptığımız yerlerde geçmişten bu güne yapmış olduğumuz çalışmalarda büyük katkıları var. Bütün AA çalışanlarını tebrik ediyorum." dedi. 

 

Vali Sonel, fotoğrafları çeken muhabirleri de ayrıca tebrik ettiğini dile getirerek, "Anadolu Ajansı'nun bundan sonra aynı önemle, güçle ve titizlikle görevini sürdürmesini temenni ediyorum." diye konuştu. 

 

Öte yandan AA Ordu Muhabirleri Hayati Akçay ve Eyüp Elevli, Vali Sonel'e AA'nın 100'üncü yıl dönümü dolayısıyla hazırlanan "Türkiye ve Dünyada 100 Yıl" ve "Atatürk'ten Erdoğan'a Cumhurbaşkanlarımız" kitaplarını takdim etti.

 

Vali Sonel de ziyaretin anısına AA Muhabirleri Akçay ve Elevli'ye plaket verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.