Vali Sonel, Atos Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 01.10.2021 - 00:16, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2249+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Atos Çağrı Merkezini Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, işyeri ve işletme ziyaretleri kapsamında Altınordu ilçemizde hizmet veren ve yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlayan Atos Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.
      Atos Çağrı Merkezi CEO’su Okan Gözütok ve İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Bayarslan’dan çağrı merkezinde verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.   Atos Çağrı Merkezi bünyesinde İŞKUR tarafından başlatılan 30 kişilik İşbaşı Eğitim Programını da başlatan Vali Tuncay Sonel, kursiyerlere kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.   Bir kişi dahi istihdam eden işyerinin, işletmenin önemli olduğunu vurgulayan Vali Tuncay Sonel, “10 yıl önce şehrimizde açılan Atos Çağrı Merkezimizde bir yıl öncesine kadar 612 vatandaşımız istihdam ediliyordu. Şu an çalışan kişi sayısı 800. İnşallah yılbaşına kadar 250 kişiye daha ilave istihdam sağlamayı planlıyor. böylece çalışan 1.050 vatandaşımıza çıkacak. Biz de İŞKUR vasıtasıyla kendilerine İşbaşı Eğitim Programı ile destek oluyoruz. Ordu’muzun ekonomisine, istihdamına önemli ölçüde katkıda bulunan işletmemizin yöneticilerini kutluyorum. Çalışanlarını kutluyorum. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
Vali Tuncay Sonel, işyeri ve işletme ziyaretleri kapsamında Altınordu ilçemizde hizmet veren ve yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlayan Atos Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

 

 

 

Atos Çağrı Merkezi CEO’su Okan Gözütok ve İnsan Kaynakları Müdürü Duygu Bayarslan’dan çağrı merkezinde verilen hizmetler hakkında bilgi aldı.

 

Atos Çağrı Merkezi bünyesinde İŞKUR tarafından başlatılan 30 kişilik İşbaşı Eğitim Programını da başlatan Vali Tuncay Sonel, kursiyerlere kolaylıklar ve başarı dileğinde bulundu.

 

Bir kişi dahi istihdam eden işyerinin, işletmenin önemli olduğunu vurgulayan Vali Tuncay Sonel, “10 yıl önce şehrimizde açılan Atos Çağrı Merkezimizde bir yıl öncesine kadar 612 vatandaşımız istihdam ediliyordu. Şu an çalışan kişi sayısı 800. İnşallah yılbaşına kadar 250 kişiye daha ilave istihdam sağlamayı planlıyor. böylece çalışan 1.050 vatandaşımıza çıkacak. Biz de İŞKUR vasıtasıyla kendilerine İşbaşı Eğitim Programı ile destek oluyoruz. Ordu’muzun ekonomisine, istihdamına önemli ölçüde katkıda bulunan işletmemizin yöneticilerini kutluyorum. Çalışanlarını kutluyorum. Kendilerine kolaylıklar ve başarılar diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.