Vali Sonel, Fidan Dikimi Programına Katıldı

BÖLGE GÜNDEMİ 25.03.2021 - 10:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1806+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Fidan Dikimi Programına Katıldı

Vali Tuncay Sonel, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikim programına katıldı.
Ulubey ilçesi Yenisayaca mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim programına, Vali Tuncay Sonel, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ulubey Kaymakamı İsmail Güney, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Ordu Orman İşletme Müdürü Uğur Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney ve orman teşkilatı mensupları katıldı.     21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikim programında bir konuşma yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, ”Dünya Ormancılık Günü anısına Sayın Valimizin de katılımıyla fidan dikimimizi yaptık. Ordu ilimizde 11 Kasım 2020 tarihinden buyana toplam 2 milyon adet fidanı toprakla buluşturduk. Bahar ayının bitimine kadar fidan dikimlerimiz devam edecek. İlimizde mevcut ormanların daha sağlıklı bir vaziyete gelmesi noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.     Orman Haftası kapsamında Yenisayaca mevkiinde bir hektarlık alanda, Vali Tuncay Sonel ve programa katılanlar tarafından çam, akçaağaç ile dişbudak cinsi fidan dikimi yapıldı.  
Vali Tuncay Sonel, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikim programına katıldı.

Ulubey ilçesi Yenisayaca mevkiinde gerçekleştirilen fidan dikim programına, Vali Tuncay Sonel, Vali Yardımcısı Ekrem Ballı, Ulubey Kaymakamı İsmail Güney, Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, Ordu Orman İşletme Müdürü Uğur Aktaş, İl Tarım ve Orman Müdürü Kemal Yılmaz, TMO Ordu Şube Müdürü Mehmet Güney ve orman teşkilatı mensupları katıldı.

 

 

21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla düzenlenen fidan dikim programında bir konuşma yapan Giresun Orman Bölge Müdürü Ahmet Güneş, ”Dünya Ormancılık Günü anısına Sayın Valimizin de katılımıyla fidan dikimimizi yaptık. Ordu ilimizde 11 Kasım 2020 tarihinden buyana toplam 2 milyon adet fidanı toprakla buluşturduk. Bahar ayının bitimine kadar fidan dikimlerimiz devam edecek. İlimizde mevcut ormanların daha sağlıklı bir vaziyete gelmesi noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

 

Orman Haftası kapsamında Yenisayaca mevkiinde bir hektarlık alanda, Vali Tuncay Sonel ve programa katılanlar tarafından çam, akçaağaç ile dişbudak cinsi fidan dikimi yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.