Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerinde Bulundu

BÖLGE GÜNDEMİ 25.01.2021 - 22:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1677+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerinde Bulundu

Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarını yakından tanımak, verilen hizmetleri ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirmekte olduğu kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.
Sosyal Güvenlik Kurumunu Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, bugün ilk olarak Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret etti. Ordu Sosyal Güvenlik Kurumuna gelişinde İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve İl Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, kurumun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay'dan bilgiler aldı. Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu binası içerisinde hizmet veren Altınordu Sosyal Güvenlik Merkezi ve diğer tüm birimleri tek tek gezen Vali Tuncay Sonel, burada görev yapan personellerle tanıştı ve yürüttükleri görevlerle ilgili bilgiler aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, kurum çalışanlarına başarı dileğinde bulundu. Ordu Sosyal Güvenlik Kurumundan hizmet almaya gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, vatandaşlarla kısa süreli sohbette bulunarak, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Basın İlan Kurumu Ordu Şubesini Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel’in kurum ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü oldu. Burada da Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Engin Kaşdaş tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, kurum çalışanları ile tanıştı. Kurumun çalışmaları ve hizmetleri hakkında Şube Müdürü Engin Kaşdaş’tan bilgi alan Vali Sonel, kurum arşivinde de incelemelerde bulundu. Vali Tuncay Sonel, Ordu’daki kamu kurumlarını, basın-yayın kuruluşlarını, iş dünyasını, meslek ve sivil toplum kuruluşlarını daha yakından tanımak ve istişarelerde bulunmak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.
Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarını yakından tanımak, verilen hizmetleri ve yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirmekte olduğu kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.


Sosyal Güvenlik Kurumunu Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, bugün ilk olarak Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu’nu ziyaret etti.

Ordu Sosyal Güvenlik Kurumuna gelişinde İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay ve İl Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, kurumun faaliyetleri ve çalışmaları hakkında İl Müdürü Mehmet Yaşar Günay'dan bilgiler aldı.

Ordu Sosyal Güvenlik Kurumu binası içerisinde hizmet veren Altınordu Sosyal Güvenlik Merkezi ve diğer tüm birimleri tek tek gezen Vali Tuncay Sonel, burada görev yapan personellerle tanıştı ve yürüttükleri görevlerle ilgili bilgiler aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, kurum çalışanlarına başarı dileğinde bulundu.

Ordu Sosyal Güvenlik Kurumundan hizmet almaya gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, vatandaşlarla kısa süreli sohbette bulunarak, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Basın İlan Kurumu Ordu Şubesini Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel’in kurum ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, Basın İlan Kurumu Ordu Şube Müdürlüğü oldu.

Burada da Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Engin Kaşdaş tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, kurum çalışanları ile tanıştı. Kurumun çalışmaları ve hizmetleri hakkında Şube Müdürü Engin Kaşdaş’tan bilgi alan Vali Sonel, kurum arşivinde de incelemelerde bulundu.

Vali Tuncay Sonel, Ordu’daki kamu kurumlarını, basın-yayın kuruluşlarını, iş dünyasını, meslek ve sivil toplum kuruluşlarını daha yakından tanımak ve istişarelerde bulunmak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.