Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Bugün de Devam Etti

BÖLGE GÜNDEMİ 26.01.2021 - 21:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2269+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Kurum Ziyaretlerine Bugün de Devam Etti

Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarını yakından tanımak, verilen hizmetleri ve yapılan çalışmaları yerinde görmek, yürütülen yatırımlar hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirmekte olduğu kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.
  DSİ 75. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, bugün ilk olarak DSİ 75. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. DSİ 75. Şube Müdürlüğüne gelişinde Şube Müdürü Mehmet Kurul tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, DSİ 75. Şube Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan sosyal tesislerde incelemelerde bulundu. Daha sonra kurumun hizmet binasına geçen Vali Tuncay Sonel, burada kurumun faaliyetleri, çalışmaları ve il genelinde yürütülen projelerle ilgili bilgiler aldı. DSİ 75. Şube Müdürlüğü hizmet binası içerisinde yer alan büroları da gezen Vali Sonel, burada görev yapan personellerle tanıştı ve yürüttükleri görevlerle ilgili bilgiler aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, başarı dileğinde bulundu. Defterdarlığı Ziyaret Etti Vali Tuncay Sonel’in kurum ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, Ordu Defterdarlığı oldu. Burada da Defterdar Kemalettin Işık tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, Defterdarlık bünyesinde yer alan Boztepe ve Köprübaşı Vergi Daireleri, Muhasebe ve Muhakemat Müdürlüğünün hizmet birimlerini gezerek, çalışanlarla tanıştı. Yürüttükleri görevlerle ilgili bilgi aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, başarı dileğinde bulundu. Defterdarlık binası içerisinde yer alan birimlerden hizmet almaya gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, vatandaşlarla kısa süreli sohbette bulunarak, bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Vali Tuncay Sonel, Ordu’daki kamu kurumlarını, basın-yayın kuruluşlarını, iş dünyasını, meslek ve sivil toplum kuruluşlarını daha yakından tanımak ve istişarelerde bulunmak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.
Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının yönetici ve çalışanlarını yakından tanımak, verilen hizmetleri ve yapılan çalışmaları yerinde görmek, yürütülen yatırımlar hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirmekte olduğu kurum ziyaretlerine bugün de devam etti.


 


DSİ 75. Şube Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışmalarını, hizmetlerini, yatırım ve projelerini yerinde görmek ve bilgi almak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, bugün ilk olarak DSİ 75. Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

DSİ 75. Şube Müdürlüğüne gelişinde Şube Müdürü Mehmet Kurul tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, DSİ 75. Şube Müdürlüğü yerleşkesi içerisinde bulunan sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

Daha sonra kurumun hizmet binasına geçen Vali Tuncay Sonel, burada kurumun faaliyetleri, çalışmaları ve il genelinde yürütülen projelerle ilgili bilgiler aldı.

DSİ 75. Şube Müdürlüğü hizmet binası içerisinde yer alan büroları da gezen Vali Sonel, burada görev yapan personellerle tanıştı ve yürüttükleri görevlerle ilgili bilgiler aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, başarı dileğinde bulundu.

Defterdarlığı Ziyaret Etti

Vali Tuncay Sonel’in kurum ziyaretleri kapsamında ikinci durağı, Ordu Defterdarlığı oldu.

Burada da Defterdar Kemalettin Işık tarafından karşılanan Vali Tuncay Sonel, Defterdarlık bünyesinde yer alan Boztepe ve Köprübaşı Vergi Daireleri, Muhasebe ve Muhakemat Müdürlüğünün hizmet birimlerini gezerek, çalışanlarla tanıştı. Yürüttükleri görevlerle ilgili bilgi aldı. Personellerin hal ve hatırlarını da soran Vali Sonel, başarı dileğinde bulundu.

Defterdarlık binası içerisinde yer alan birimlerden hizmet almaya gelen vatandaşlarla da yakından ilgilenen Vali Sonel, vatandaşlarla kısa süreli sohbette bulunarak, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Vali Tuncay Sonel, Ordu’daki kamu kurumlarını, basın-yayın kuruluşlarını, iş dünyasını, meslek ve sivil toplum kuruluşlarını daha yakından tanımak ve istişarelerde bulunmak amacıyla yapmakta olduğu ziyaretlerine önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.