Vali Sonel, Pandemiye Uygun Görüntülü Halk Günü Toplantısı Yaptı

BÖLGE GÜNDEMİ 28.02.2021 - 16:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2424+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Pandemiye Uygun Görüntülü Halk Günü Toplantısı Yaptı

Vali Tuncay Sonel, Covid-19 illeti nedeniyle bilişim teknolojisini kullanarak “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.
    Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için her hafta “Halk Günü“ düzenleyen Vali Sonel, bu toplantılarda vatandaşlarımızın dertlerini çözmeye çalışıyor.   Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında “Halk Günü” toplantılarında maske, mesafe ve hijyen kurallarına son derece dikkat eden Vali Sonel, bu zorlu süreçte vatandaşlara telefonla görüntülü olarak ulaşarak dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.   İlgili birim müdürleri ile birlikte 210 vatandaş İle irtibat kurulan halk gününde Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve isteklerin çözülmesi konusunda ilgili yerlerle görüştü.   Vali Sonel, İpek Gündoğdu isimli vatandaşın çalıştığı işyerindeki sorunu ile ilgili talebi işverenle görüşerek sonuçlandırınca 24 yaşındaki genç kızın mutluluktan gözyaşı döktü.     Pandemi dolayısıyla vatandaşlarla evlerinden bağlantı kurarak, istek ve taleplerini dinleyen Vali Sonel, “Bu hafta konsepti değiştirdik, biraz da pandemi nedeniyle tedbir amaçlı böyle ekrandan görüşelim istedik. Bizimle görüşmek isteyen 210 yöre insanımız bulunuyor.  Biz, sizlerle tek tek görüşerek taleplerinizi alacağız ve Allah’ın izni, devletimizin imkanları, hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Kapımız sizlere açıktır. İlettiğiniz her türlü sorunlarınızı çözme noktasında gereken gayreti göstereceğimizden de emin olmanızı isteriz. Devlet olarak yanınızdayız” diye konuştu.     Bugünkü halk günü toplantısı dolayısıyla vatandaşlar Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sunarak, ”Allah sizlerden razı olsun. Sağlığınıza duacıyız. Pandemi döneminde bizlere evlerimizden ulaşarak, dertlerimize çare oldunuz. Allah ayağınıza taş değdirmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.    
Vali Tuncay Sonel, Covid-19 illeti nedeniyle bilişim teknolojisini kullanarak “Halk Günü” toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Kendisinden randevu talebinde bulunmak suretiyle sorun, şikayet ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için her hafta “Halk Günü“ düzenleyen Vali Sonel, bu toplantılarda vatandaşlarımızın dertlerini çözmeye çalışıyor.

 

Koronavirüs (Covid19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında “Halk Günü” toplantılarında maske, mesafe ve hijyen kurallarına son derece dikkat eden Vali Sonel, bu zorlu süreçte vatandaşlara telefonla görüntülü olarak ulaşarak dertlerini ve sıkıntılarını dinledi.

 

İlgili birim müdürleri ile birlikte 210 vatandaş İle irtibat kurulan halk gününde Vali Tuncay Sonel, vatandaşlar tarafından iletilen sorun ve isteklerin çözülmesi konusunda ilgili yerlerle görüştü.

 

Vali Sonel, İpek Gündoğdu isimli vatandaşın çalıştığı işyerindeki sorunu ile ilgili talebi işverenle görüşerek sonuçlandırınca 24 yaşındaki genç kızın mutluluktan gözyaşı döktü.

 

 

Pandemi dolayısıyla vatandaşlarla evlerinden bağlantı kurarak, istek ve taleplerini dinleyen Vali Sonel, “Bu hafta konsepti değiştirdik, biraz da pandemi nedeniyle tedbir amaçlı böyle ekrandan görüşelim istedik. Bizimle görüşmek isteyen 210 yöre insanımız bulunuyor.  Biz, sizlerle tek tek görüşerek taleplerinizi alacağız ve Allah’ın izni, devletimizin imkanları, hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağız. Kapımız sizlere açıktır. İlettiğiniz her türlü sorunlarınızı çözme noktasında gereken gayreti göstereceğimizden de emin olmanızı isteriz. Devlet olarak yanınızdayız” diye konuştu.

 

 

Bugünkü halk günü toplantısı dolayısıyla vatandaşlar Vali Tuncay Sonel’e teşekkürlerini sunarak, ”Allah sizlerden razı olsun. Sağlığınıza duacıyız. Pandemi döneminde bizlere evlerimizden ulaşarak, dertlerimize çare oldunuz. Allah ayağınıza taş değdirmesin” diyerek, duygularını dile getirdiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.