Vali Sonel, Yemek Programında Gazilerimizle Bir Araya Geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 22.09.2021 - 01:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1808+ kez okundu.
 

Vali Sonel, Yemek Programında Gazilerimizle Bir Araya Geldi

Vali Tuncay Sonel, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi, gazi yakınları ve şehit ailelerinin onuruna bir yemek programı düzenledi.
        Körfez Restorantta düzenlenen yemek programına, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali  Akdoğan, Vali Yardımcısı Bayram Gale, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Müftüsü İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ender Yanık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ile gaziler ve şehit aileleri katıldı.              Vali Tuncay Sonel  , gaziler, gazi yakınları ve şehit ailelerinin  masalarını tek tek dolaşarak bir süre sohbet etti, yakından ilgilendi, hal ve hatırlarını sordu.              Vali Sonel, ”Sizler bizim baştacımızsınız. Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna canlarını seve seve feda eden siz değerli gazilerimizi,  şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Valiliğimizin kapısının sizlere her zaman açık olduğunu bir kez daha belirtirken bugün aramızda olmayan tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı  ömürler diliyorum” dedi.             Yemek programı, Altınordu İlçe Müftülüğü Kuran Kursu Öğreticisi Salih Durmuş tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü İsmail Çiçek tarafından dua yapıldı.      
Vali Tuncay Sonel, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gazi, gazi yakınları ve şehit ailelerinin onuruna bir yemek programı düzenledi.

 

 

 

 

Körfez Restorantta düzenlenen yemek programına, Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Celal Tezcan, ODÜ Rektörü Prof. Dr. Ali  Akdoğan, Vali Yardımcısı Bayram Gale, İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, Altınordu Kaymakamı Erkan Karahan, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, İl Müftüsü İsmail Çiçek, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Ender Yanık, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz, Polis Şehitleri ve Malul Gazileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Şenel Şahin ile gaziler ve şehit aileleri katıldı. 

 

 

 

 

 

 

Vali Tuncay Sonel  , gaziler, gazi yakınları ve şehit ailelerinin  masalarını tek tek dolaşarak bir süre sohbet etti, yakından ilgilendi, hal ve hatırlarını sordu. 

 

 

 

 

 

 

Vali Sonel, ”Sizler bizim baştacımızsınız. Devletimizin ve milletimizin bekası uğruna canlarını seve seve feda eden siz değerli gazilerimizi,  şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Valiliğimizin kapısının sizlere her zaman açık olduğunu bir kez daha belirtirken

bugün aramızda olmayan tüm gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize aileleriyle birlikte sağlıklı  ömürler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yemek programı, Altınordu İlçe Müftülüğü Kuran Kursu Öğreticisi Salih Durmuş tarafından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından İl Müftüsü İsmail Çiçek tarafından dua yapıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.