Vali, Vefa Gecesi Düzenleyecek

BÖLGE GÜNDEMİ 18.04.2018 - 00:01, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1351+ kez okundu.
 

Vali, Vefa Gecesi Düzenleyecek

Vali Seddar Yavuz, Ordu’da görev yapmış eski bakanları, milletvekillerini, belediye başkanlarını ve valileri bir araya getirerek vefa gecesi düzenlemeyi düşündüğünü söyledi.
Vali Seddar Yavuz, “Biz vefa duygusunu yitirmemeliyiz. Bu şehirde kim taş üstüne taş koymuşsa hepsine teşekkür ediyoruz. Kim emek vermişse dünden bugüne herkese teşekkür ediyoruz. Nitekim bu şehirde görev yapmış valilerin tümüne birer mektup yazmak suretiyle kendilerine teşekkür ettim. Daha sonra bunu Emniyet ve Jandarma Komutanı arkadaşlarımıza da söyledim. Dedim ki bu şehirde görev yapmış Emniyet ve Jandarma Komutanlarına birer mektup yazın ve onlara teşekkür edin diye talimat veridm.” dedi.   “ BU ŞEHİRDE SEVGİNİN DİLİ HAKİM OLACAK” Önümüzdeki süreçte eski bakanlarımızı, milletvekillerimiiz, belediye başkanlarımızı, valilerimizi hepsini bir araya getirip bir vefa gecesi yapmak gibi bir düşüncemiz var diyen Vali Yavuz, “ Eğer bunu yapabilirsek bu şehir bir adım daha atmış olur. Çünkü biz teşekkür etmeyi unutmaya başladık. Buna da çok üzülüyorum. Oysa Türk toplumu böyle bir toplum değildir. Bu nedenle teşekkür etmeyi, özür dilemeyi bilmemiz lazım. Unutulan ve unutturulan değerleri, birçoğumuzun yapmak istediği etkinlikleri yapmayı diliyorum. Bu şehirde sevginin dilini hakim kılacağız.” diye konuştu.   
Vali Seddar Yavuz, Ordu’da görev yapmış eski bakanları, milletvekillerini, belediye başkanlarını ve valileri bir araya getirerek vefa gecesi düzenlemeyi düşündüğünü söyledi.

Vali Seddar Yavuz, “Biz vefa duygusunu yitirmemeliyiz. Bu şehirde kim taş üstüne taş koymuşsa hepsine teşekkür ediyoruz. Kim emek vermişse dünden bugüne herkese teşekkür ediyoruz. Nitekim bu şehirde görev yapmış valilerin tümüne birer mektup yazmak suretiyle kendilerine teşekkür ettim. Daha sonra bunu Emniyet ve Jandarma Komutanı arkadaşlarımıza da söyledim. Dedim ki bu şehirde görev yapmış Emniyet ve Jandarma Komutanlarına birer mektup yazın ve onlara teşekkür edin diye talimat veridm.” dedi.

 

“ BU ŞEHİRDE SEVGİNİN DİLİ HAKİM OLACAK”

Önümüzdeki süreçte eski bakanlarımızı, milletvekillerimiiz, belediye başkanlarımızı, valilerimizi hepsini bir araya getirip bir vefa gecesi yapmak gibi bir düşüncemiz var diyen Vali Yavuz, “ Eğer bunu yapabilirsek bu şehir bir adım daha atmış olur. Çünkü biz teşekkür etmeyi unutmaya başladık. Buna da çok üzülüyorum. Oysa Türk toplumu böyle bir toplum değildir. Bu nedenle teşekkür etmeyi, özür dilemeyi bilmemiz lazım. Unutulan ve unutturulan değerleri, birçoğumuzun yapmak istediği etkinlikleri yapmayı diliyorum. Bu şehirde sevginin dilini hakim kılacağız.” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.