Vali Yavuz teşekkür etti

BÖLGE GÜNDEMİ 13.12.2018 - 14:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1337+ kez okundu.
 

Vali Yavuz teşekkür etti

Vali Seddar Yavuz, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü Eskişehir’de rahatsızlanarak hayatını kaybeden annesi Hafize Yavuz’un cenaze merasimine katılan, telefon ve sosyal medya yoluyla taziye dileğinde bulunarak, acısını paylaşan herkese teşekkür etti.
Annesini kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşayan Vali Seddar Yavuz, toplumun tüm kesimlerinden aldığı taziye dileklerinin, acısını bir nebze olsun hafiflettiğini ifade etti.   Vali Seddar Yavuz, acılı gününde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan Devlet erkanına, siyasilere, meslektaşlarına, tüm dost, arkadaş, akraba ve komşularına yayınladığı bir mesajla teşekkür etti.   Vali Seddar Yavuz’un yayınladığı teşekkür mesajı ise şöyle;    VEFAT ve TEŞEKKÜR   Ailemizin yeri doldurulamayacak büyüğü Annemiz, HAFİZE YAVUZ’un Hakk’ın rahmetine kavuşması münasebetiyle cenaze merasimine bizzat iştirak eden, taziye ziyaretinde bulunan, telefon ve mesajlarla acımızı paylaşan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Binali YIDIRIM’a Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Bülent ARINÇ’a, İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’ya, Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’na, Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Numan KURTULMUŞ’a, Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’e, İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’a, Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Yunus ARINCI’ya Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ’ye, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Engin TEKİNTAŞ’a, Değerli Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Çalışma Arkadaşlarıma, Siyasi Parti, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine, Sanayici ve İşadamlarımıza, Basın-Yayın, Spor ve Sanat Camiasına, Tüm Dost, Akraba ve Komşularımıza, Teşekkür eder, sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunarız.   YAVUZ AİLESİ ADINA Seddar YAVUZ Ordu Valisi
Vali Seddar Yavuz, 10 Aralık 2018 Pazartesi günü Eskişehir’de rahatsızlanarak hayatını kaybeden annesi Hafize Yavuz’un cenaze merasimine katılan, telefon ve sosyal medya yoluyla taziye dileğinde bulunarak, acısını paylaşan herkese teşekkür etti.

Annesini kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşayan Vali Seddar Yavuz, toplumun tüm kesimlerinden aldığı taziye dileklerinin, acısını bir nebze olsun hafiflettiğini ifade etti.
 
Vali Seddar Yavuz, acılı gününde kendisini ve ailesini yalnız bırakmayan Devlet erkanına, siyasilere, meslektaşlarına, tüm dost, arkadaş, akraba ve komşularına yayınladığı bir mesajla teşekkür etti.
 
Vali Seddar Yavuz’un yayınladığı teşekkür mesajı ise şöyle;
 
 VEFAT ve TEŞEKKÜR
 
Ailemizin yeri doldurulamayacak büyüğü Annemiz,
HAFİZE YAVUZ’un
Hakk’ın rahmetine kavuşması münasebetiyle cenaze merasimine bizzat iştirak eden, taziye ziyaretinde bulunan, telefon ve mesajlarla acımızı paylaşan,
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a,
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Sayın Binali YIDIRIM’a
Türkiye Büyük Millet Meclisi Eski Başkanı Bülent ARINÇ’a,
İçişleri Bakanı Sayın Süleyman SOYLU’ya,
Dışişleri Bakanı Sayın Mevlüt ÇAVUŞOĞLU’na,
Kültür ve Turizm Eski Bakanı ve AK Parti Genel Başkan Vekili Sayın Numan KURTULMUŞ’a,
Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı ve AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Dr. Mehmet Hilmi GÜLER’e,
İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet ERSOY’a,
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Sayın Yunus ARINCI’ya
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa DESTİCİ’ye,
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Engin TEKİNTAŞ’a,
Değerli Milletvekillerimize, Valilerimize, Kaymakamlarımıza, Belediye Başkanlarımıza, Çalışma Arkadaşlarıma,
Siyasi Parti, Meslek ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcilerine,
Sanayici ve İşadamlarımıza, Basın-Yayın, Spor ve Sanat Camiasına,
Tüm Dost, Akraba ve Komşularımıza,
Teşekkür eder, sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunarız.
 
YAVUZ AİLESİ ADINA
Seddar YAVUZ
Ordu Valisi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.