Vatandaşların Aydınlatma Sevinci

BÖLGE GÜNDEMİ 07.02.2021 - 16:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2617+ kez okundu.
 

Vatandaşların Aydınlatma Sevinci

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölköy ilçe merkezinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmalarıyla Gölköy’ün çehresi değişti. Cadde ve sokakların ışıl ışıl olduğu ilçede vatandaşlar yapılan çalışmalarla büyük sevinç yaşadı.
Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor.     Bu kapsamda Gölköy ilçesinde çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin tüm cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donattı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla tek ve çift konsollu dekoratif aydınlatmalardan oluşan 226 adet direk kurularak vatandaşın kullanımına sunuldu.     VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR     Gölköy ilçesinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmasını değerlendiren vatandaşlar yapılan çalışma dolayısıyla büyük sevinç yaşadı.     Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Gölköy ilçemiz için çok önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Özellikle gece saatlerinde ışıklandırma olmadığı için korku yaşayabiliyorduk. Ordu Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışma ile karanlık sokağımız kalmadı ve her yer ışıl ışıl oldu. Gölköy’e değer katan bu çalışmalara vesile olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandılar.     BAŞKAN ULUDAĞ’DAN TEŞEKKÜR     Gölköy’de hayata geçirilen ışıklandırma çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını aktaran Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Gölköy’ün çehresinin değiştiğini söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölköy’e önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayan Başkan Uludağ, “İlçemizin yıllardır beklediği bir yatırımı vatandaşlarımızın kullanımına sunan ve hemşehrilerimize sevinç yaşatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölköy ilçe merkezinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmalarıyla Gölköy’ün çehresi değişti. Cadde ve sokakların ışıl ışıl olduğu ilçede vatandaşlar yapılan çalışmalarla büyük sevinç yaşadı.

Büyükşehir Belediyesi ilçelerde yürüttüğü yatırımlarına aralıksız devam ediyor. Tarımdan ekonomiye, ulaşımdan alt yapıya önemli çalışmalara imza atan Büyükşehir Belediyesi kent estetiğine de büyük önem veriyor.

 

 

Bu kapsamda Gölköy ilçesinde çalışma gerçekleştiren Ordu Büyükşehir Belediyesi ilçenin tüm cadde ve sokaklarını günün ihtiyaçlarına uygun modern ışıklarla donattı. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığınca hayata geçirilen çalışmalarla tek ve çift konsollu dekoratif aydınlatmalardan oluşan 226 adet direk kurularak vatandaşın kullanımına sunuldu.

 

 

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARIN SEVİNCİNİ YAŞIYOR

 

 

Gölköy ilçesinde gerçekleştirilen ışıklandırma çalışmasını değerlendiren vatandaşlar yapılan çalışma dolayısıyla büyük sevinç yaşadı.

 

 

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “Gölköy ilçemiz için çok önemli bir çalışma gerçekleştirildi. Özellikle gece saatlerinde ışıklandırma olmadığı için korku yaşayabiliyorduk. Ordu Büyükşehir Belediyemizin yaptığı çalışma ile karanlık sokağımız kalmadı ve her yer ışıl ışıl oldu. Gölköy’e değer katan bu çalışmalara vesile olan herkese teşekkürlerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandılar.

 

 

BAŞKAN ULUDAĞ’DAN TEŞEKKÜR

 

 

Gölköy’de hayata geçirilen ışıklandırma çalışmalarından dolayı mutlu olduklarını aktaran Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Gölköy’ün çehresinin değiştiğini söyledi. Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Gölköy’e önemli yatırımlar yapıldığını vurgulayan Başkan Uludağ, “İlçemizin yıllardır beklediği bir yatırımı vatandaşlarımızın kullanımına sunan ve hemşehrilerimize sevinç yaşatan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.