Veteranların maçında dostluk kazandı

SPOR 29.07.2018 - 23:15, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1551+ kez okundu.
 

Veteranların maçında dostluk kazandı

Ünye’de, "19'uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" kapsamında TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması Dostluk Maçı yaptı.
Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol Ligi'nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması Ünye’de Dostluk Maçı yaptı.  Ünye Belediyesi’nce gerçekleştirilen 19uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında, Ünye Şehir Stadı’nda maç yapıldı.  0-0 berabere biten karşılaşmayı dostluk kazandı. Futbol maçının ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve Ünye 1957 Spor Genel Sekreteri Murat Ülgen’e Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu tarafından günün anısına plaket verildi.  
Ünye’de, "19'uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali" kapsamında TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması Dostluk Maçı yaptı.

Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu (TMVFL) 2017-2018 Futbol Ligi'nde oynamış oyunculardan oluşan TMVFL Milli Karması ile Ünye Veteran Futbol Karması Ünye’de Dostluk Maçı yaptı. 

Ünye Belediyesi’nce gerçekleştirilen 19uncu Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında, Ünye Şehir Stadı’nda maç yapıldı.  0-0 berabere biten karşılaşmayı dostluk kazandı.

Futbol maçının ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren ve Ünye 1957 Spor Genel Sekreteri Murat Ülgen’e Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Federasyonu Başkanı Kenan Gürsu tarafından günün anısına plaket verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.