Vurulan Firari Mahkum Olayında Detaylar Ortaya Çıktı

BÖLGE GÜNDEMİ 15.01.2019 - 11:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1729+ kez okundu.
 

Vurulan Firari Mahkum Olayında Detaylar Ortaya Çıktı

Bugün Ünye’de meydana gelen firari mahkumun vurulması ile ilgili Ordu Valiliği’nden açıklama geldi;
“14.01.2019 Pazartesi günü(bugün) saat 14:00 sıralarında, hakkında 3 ayrı yakalama müzekkeresi bulunan (1 tanesi ceza evinden firar) 1992 doğumlu M.G., infaz ekibince yakalanmış ve gerekli işlemler için adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmıştır.   Şahıs cezaevine teslimi öncesi Ünye Devlet Hastanesinden gerekli doktor raporu alınması sonrası hastaneden çıkışta yanında bulunan iki polis memurunu itekleyerek, koşar vaziyette devlet sahil yoluna kaçmış, peşinden takip eden infaz ekibi görevlisi polis memuru kaçan şahsın ayaklarına doğru 1 el ateş etmiş, her ikisinin de koşar vaziyette olması sahil yolunun yoğun trafiği gibi nedenler ile şüpheli Muhammet G. yaralanmıştır. Yaralanan şüpheli Muhammet G. Hastanede tedavi altına alınmış olup daha sonra Samsun’a nakil edilmiştir. Polis memuru ise gözaltına alınmıştır. Konu hakkında Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, adli ve idari tahkikata başlanılmıştır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”
Bugün Ünye’de meydana gelen firari mahkumun vurulması ile ilgili Ordu Valiliği’nden açıklama geldi;

“14.01.2019 Pazartesi günü(bugün) saat 14:00 sıralarında, hakkında 3 ayrı yakalama müzekkeresi bulunan (1 tanesi ceza evinden firar) 1992 doğumlu M.G., infaz ekibince yakalanmış ve gerekli işlemler için adliyeye sevk edilmiş ve tutuklanmıştır.

 

Şahıs cezaevine teslimi öncesi Ünye Devlet Hastanesinden gerekli doktor raporu alınması sonrası hastaneden çıkışta yanında bulunan iki polis memurunu itekleyerek, koşar vaziyette devlet sahil yoluna kaçmış, peşinden takip eden infaz ekibi görevlisi polis memuru kaçan şahsın ayaklarına doğru 1 el ateş etmiş, her ikisinin de koşar vaziyette olması sahil yolunun yoğun trafiği gibi nedenler ile şüpheli Muhammet G. yaralanmıştır.

Yaralanan şüpheli Muhammet G. Hastanede tedavi altına alınmış olup daha sonra Samsun’a nakil edilmiştir. Polis memuru ise gözaltına alınmıştır. Konu hakkında Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek, adli ve idari tahkikata başlanılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.