Ya Şahin, ya istifa !!!

SİYASET (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 25.01.2019 - 00:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1592+ kez okundu.
 

Ya Şahin, ya istifa !!!

İYİ Parti’nin dayı belli oluyor. En geç hafta sonu açıklanması beklenen Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İdris Naim Şahin ismi kesin gibi olurken, farklı bir ismin açıklanması halinde İYİ İl Yönetimi’nin istifaya hazırlandığı iddia ediliyor.
AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın belli olmasının ardından İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da Cuma, en geç Cumartesi günü Ankara’da açıklanıyor.   İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismi şimdilik gizli tutuluyor. Ancak kulislerden yansıyan bilgilere göre bu isim İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin. Kulislerde konuşulan bir başka iddiaya göre de İyi Parti’nin Altınordu İlçesi’nde ise aday çıkartmayacağı konuşuluyor.   İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları Başkan Çiğdem Çelenk Karakaya başkanlığında toplanarak son değerlendirmeleri yaparlarken, İdris Naim Şahin’i Samsun-Ordu sınırında en az 500 araçlık bir konvoyla karşılamak için hazırlık yaptıkları öğrenildi.   Öte yandan İYİ Parti’de Genel Merkez’in İdris Naim Şahin’den başka bir ismi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklaması halinde Ordu teşkilatının tamamının istifa etmeye hazırlandığı yönünde kulislere yansıyan iddialar var.
İYİ Parti’nin dayı belli oluyor. En geç hafta sonu açıklanması beklenen Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak İdris Naim Şahin ismi kesin gibi olurken, farklı bir ismin açıklanması halinde İYİ İl Yönetimi’nin istifaya hazırlandığı iddia ediliyor.

AK Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın belli olmasının ardından İYİ Parti’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı da Cuma, en geç Cumartesi günü Ankara’da açıklanıyor.

 

İYİ Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayının ismi şimdilik gizli tutuluyor. Ancak kulislerden yansıyan bilgilere göre bu isim İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin. Kulislerde konuşulan bir başka iddiaya göre de İyi Parti’nin Altınordu İlçesi’nde ise aday çıkartmayacağı konuşuluyor.

 

İYİ Parti İl ve İlçe Başkanları Başkan Çiğdem Çelenk Karakaya başkanlığında toplanarak son değerlendirmeleri yaparlarken, İdris Naim Şahin’i Samsun-Ordu sınırında en az 500 araçlık bir konvoyla karşılamak için hazırlık yaptıkları öğrenildi.

 

Öte yandan İYİ Parti’de Genel Merkez’in İdris Naim Şahin’den başka bir ismi Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklaması halinde Ordu teşkilatının tamamının istifa etmeye hazırlandığı yönünde kulislere yansıyan iddialar var.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.