Yanmaz gitti, Kasapoğlu geldi

BÖLGE GÜNDEMİ 05.08.2019 - 12:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1919+ kez okundu.
 

Yanmaz gitti, Kasapoğlu geldi

Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz görevinden alındı. Yanmaz’ın yerine eski Samsun Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu atandı.
Son günlerde doktorların yer değiştirme haberleriyle gündeme gelen Ordu İl Sağlık Müdürü Ergün Yanmaz, görevinden alındı. Yanmaz’ın yerine en son Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürüten eski Samsun Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu atandı. Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun önümüzdeki günlerde içerisinde görevi devir alması bekleniyor. Mustafa Kasapoğlu kimdir Samsun İl Sağlık Müdürlüğü görevinin ardından Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini de yürüten Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun Terme'de doğdu. Kasapoğlu Terme İmam Hatip okulundan mezun olduktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. Samsun Çarşamba ilçesinde Doktorluk görevi yaptıktan sonra, Samsun Sağlık Müdürlüğü’nde 25 Mart 2003’te müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2006 tarihine kadar bu görevini sürdüren Kasapoğlu, boşalan İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Son olarak Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü  yürüten Kasapoğlu, evli ve 2 çocuk babası. 
Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz görevinden alındı. Yanmaz’ın yerine eski Samsun Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu atandı.

Son günlerde doktorların yer değiştirme haberleriyle gündeme gelen Ordu İl Sağlık Müdürü Ergün Yanmaz, görevinden alındı. Yanmaz’ın yerine en son Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürüten eski Samsun Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu atandı. Dr. Mustafa Kasapoğlu’nun önümüzdeki günlerde içerisinde görevi devir alması bekleniyor.

Mustafa Kasapoğlu kimdir

Samsun İl Sağlık Müdürlüğü görevinin ardından Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevini de yürüten Dr. Mustafa Kasapoğlu, Samsun Terme'de doğdu. Kasapoğlu Terme İmam Hatip okulundan mezun olduktan sonra Cerrahpaşa Tıp Fakültesini bitirdi. Samsun Çarşamba ilçesinde Doktorluk görevi yaptıktan sonra, Samsun Sağlık Müdürlüğü’nde 25 Mart 2003’te müdür yardımcısı olarak göreve başladı. 2006 tarihine kadar bu görevini sürdüren Kasapoğlu, boşalan İl Sağlık Müdürlüğü görevine getirildi. Son olarak Samsun Halk Sağlığı Müdürlüğü  yürüten Kasapoğlu, evli ve 2 çocuk babası. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.