Yardımlarınızı Bekliyor

YAŞAM (Ünye Net Haber ) - Ünye Net Haber | 01.07.2019 - 13:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1198+ kez okundu.
 

Yardımlarınızı Bekliyor

Altınordu Eskipazar Mahallesi’nden 3.5 yıldır böbrek hastalığından tedavi gören 5.5 yaşındaki Ali İhsan Yücesoy artık tedaviye cevap vermiyor. Küçük Ali İhsan’ın tedavisi için 150 bin liraya ihtiyacı var…
İki yaşından beri böbrek hastası olan Ali İhsan Yücesoy, 3.5 yıldır Samsun’da tedavi görüyordu. Çocuğun vücudunun tedaviye cevap vermemesi üzerine İstanbul Altunizade Onkoloji Bölümü’ne sevki yapıldı. Ancak bu hastanenin SGK ile anlaşması bulunmaması sebebiyle durumu olmayan ailesi de çaresiz kaldı.   TEDAVİ MASRAFLARI 150 BİN TL TUTUYOR Ali İhsan Yücesoy, 21 Mart 2019 tarihli 19 Eylül Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden alınan sağlık kurul raporuna istinaden Noroblastop (böbrek üstü bezi) kanser hastası olması nedeniyle gittiği hastaneye parasızlık yüzünden tedavi olamıyor. Çünkü İstanbul Altunizade Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavi olabilmesi için yaklaşık olarak 150.000 TL para gerekiyor.   AİLE SEFERBER OLDU Ailedekiler ihtiyacı olan parayı toplamak için seferber olurken Ordu Valiliği’ne de başvuruldu. Ordu Valiliği’nden alınan Türkiye geneli 6 ay boyunca yardım toplama izniyle birlikte yardım toplamaya başladılar. Duyarlı vatandaşlardan yardım isteyen aile Ali İhsan Yücesoy adına açılan TR70 0001 0023 2789 6354 4550 01 nolu IBAN hesabına yardımları beklemekte.   BÜYÜK MADDİ KÜLFET GEREKTİRİYOR Ali İhsan Yücesoy’un dedesi İhsan Yücesoy yaptığı açıklamada şunları aktardı: “Torunum 3.5 yıldır Noroblastop olan böbrek hastası ve 3.5 yıldır Samsun’da tedavi görüyor. Artık tedaviye daha cevap vermemekte İstanbul Altunizade Onkoloji Bölümüne sevki yapıldı. Burası da SGK ile bağlantısı yok ve büyük maddi külfet gerektiriyor. Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz.” Ayrıca yardım etmek yardımseverler, dedesi İhsan Yücesoy’a 0536 837 32 84 nolu telefondan ulaşabilirler.
Altınordu Eskipazar Mahallesi’nden 3.5 yıldır böbrek hastalığından tedavi gören 5.5 yaşındaki Ali İhsan Yücesoy artık tedaviye cevap vermiyor. Küçük Ali İhsan’ın tedavisi için 150 bin liraya ihtiyacı var…

İki yaşından beri böbrek hastası olan Ali İhsan Yücesoy, 3.5 yıldır Samsun’da tedavi görüyordu. Çocuğun vücudunun tedaviye cevap vermemesi üzerine İstanbul Altunizade Onkoloji Bölümü’ne sevki yapıldı. Ancak bu hastanenin SGK ile anlaşması bulunmaması sebebiyle durumu olmayan ailesi de çaresiz kaldı.

 

TEDAVİ MASRAFLARI 150 BİN TL TUTUYOR

Ali İhsan Yücesoy, 21 Mart 2019 tarihli 19 Eylül Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’nden alınan sağlık kurul raporuna istinaden Noroblastop (böbrek üstü bezi) kanser hastası olması nedeniyle gittiği hastaneye parasızlık yüzünden tedavi olamıyor. Çünkü İstanbul Altunizade Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü’nde tedavi olabilmesi için yaklaşık olarak 150.000 TL para gerekiyor.

 

AİLE SEFERBER OLDU

Ailedekiler ihtiyacı olan parayı toplamak için seferber olurken Ordu Valiliği’ne de başvuruldu. Ordu Valiliği’nden alınan Türkiye geneli 6 ay boyunca yardım toplama izniyle birlikte yardım toplamaya başladılar. Duyarlı vatandaşlardan yardım isteyen aile Ali İhsan Yücesoy adına açılan TR70 0001 0023 2789 6354 4550 01 nolu IBAN hesabına yardımları beklemekte.

 

BÜYÜK MADDİ KÜLFET GEREKTİRİYOR

Ali İhsan Yücesoy’un dedesi İhsan Yücesoy yaptığı açıklamada şunları aktardı:

“Torunum 3.5 yıldır Noroblastop olan böbrek hastası ve 3.5 yıldır Samsun’da tedavi görüyor. Artık tedaviye daha cevap vermemekte İstanbul Altunizade Onkoloji Bölümüne sevki yapıldı. Burası da SGK ile bağlantısı yok ve büyük maddi külfet gerektiriyor. Tüm duyarlı vatandaşlarımızdan yardım bekliyoruz.” Ayrıca yardım etmek yardımseverler, dedesi İhsan Yücesoy’a 0536 837 32 84 nolu telefondan ulaşabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.