Yavru Köpeği Ezen Kişiye Para Cezası

BÖLGE GÜNDEMİ 28.02.2021 - 12:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1511+ kez okundu.
 

Yavru Köpeği Ezen Kişiye Para Cezası

Geçtiğimiz gün Kumru’da meydana gelen olayda yavur köpeği ezeek yaralanmasına neden olan sürücüye para cezası verildiği açıklandı.
Açıklamayı ise Valilik yaptı:     Kumru ilçemizin Samur Mahallesi Tekkiraz Caddesinde seyir halindeki bir aracın yavru bir köpeğe çarparak yaralanmasına sebep olması üzerine Kumru Kaymakamlığımızca inceleme başlatılmıştır.     Yapılan incelemede; yavru köpeğe çarpan araç ve şoförü tespit edilmiş olup, aracın şoförüne 5199 sayılı Kanununa muhalefetten idari para cezası uygulanmıştır.    Aracın çarptığı yavru köpek ise, Ordu Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine götürülerek, tedavi altına alınmıştır.    Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.  
Geçtiğimiz gün Kumru’da meydana gelen olayda yavur köpeği ezeek yaralanmasına neden olan sürücüye para cezası verildiği açıklandı.

Açıklamayı ise Valilik yaptı:  

 

Kumru ilçemizin Samur Mahallesi Tekkiraz Caddesinde seyir halindeki bir aracın yavru bir köpeğe çarparak yaralanmasına sebep olması üzerine Kumru Kaymakamlığımızca inceleme başlatılmıştır.  

 

Yapılan incelemede; yavru köpeğe çarpan araç ve şoförü tespit edilmiş olup, aracın şoförüne 5199 sayılı Kanununa muhalefetten idari para cezası uygulanmıştır. 

 

Aracın çarptığı yavru köpek ise, Ordu Büyükşehir Belediyesi Geçici Hayvan Rehabilitasyon ve Bakım Evine götürülerek, tedavi altına alınmıştır. 

 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.