Yayaya Çarpan Sürücü Kayıplara Karıştı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 06.08.2019 - 23:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1911+ kez okundu.
 

Yayaya Çarpan Sürücü Kayıplara Karıştı

Ünye’de önceki gece meydana gelen olayda bir otomobil yayaya çarparak kayıplara karıştı.
Kaza Cumartesi gecesi 00.10 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Yusuf Can Duman Samsun istikametinden Fatsa istikametine gitmekte olan otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü kayıplara karışırken yaralanan Yusuf hastaneye kaldırıldı. Dişi ve burnu kırılan Yusuf Can Duman, tedavi altına alındı. Bir gün sonra taburcu olan Yusuf Can Duman yaptığı açıklamada, “Play sırasında Üniport AVM’nin yanında bulunan yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışıyordum. Arkam dönük olduğu için çarpan aracı görmedim. Çarpma esnasında yüz üstü yere düştüm. Kalktığımda ise otomobil sürücüsünün Hanboğazı Mevkii’ne doğru araç farlarını kapatarak kaçtığını gördüm. Bana çarptıktan sonra durmadı” dedi. Yusuf Can Duman çarpan kişiden şikayetçi olurken polis sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.
Ünye’de önceki gece meydana gelen olayda bir otomobil yayaya çarparak kayıplara karıştı.

Kaza Cumartesi gecesi 00.10 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan Yusuf Can Duman Samsun istikametinden Fatsa istikametine gitmekte olan otomobilin çarpması sonucu yaralandı. Kaza sonrası otomobil sürücüsü kayıplara karışırken yaralanan Yusuf hastaneye kaldırıldı. Dişi ve burnu kırılan Yusuf Can Duman, tedavi altına alındı. Bir gün sonra taburcu olan Yusuf Can Duman yaptığı açıklamada, “Play sırasında Üniport AVM’nin yanında bulunan yaya geçidinden yolun karşısına geçmeye çalışıyordum. Arkam dönük olduğu için çarpan aracı görmedim. Çarpma esnasında yüz üstü yere düştüm. Kalktığımda ise otomobil sürücüsünün Hanboğazı Mevkii’ne doğru araç farlarını kapatarak kaçtığını gördüm. Bana çarptıktan sonra durmadı” dedi.

Yusuf Can Duman çarpan kişiden şikayetçi olurken polis sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.