Yaylada Çöp Nöbeti!

BÖLGE GÜNDEMİ 14.01.2020 - 22:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2541+ kez okundu.
 

Yaylada Çöp Nöbeti!

Çaybaşı İlçesi’nde vatandaşlar çöp Nöbetini sürdürüyor.
  Çaybaşı İlçesi Göksu Mahallesi Kepçeli Yaylası’nda bulunan Katı Atık Depolama tesisi önünde nöbet tutan vatandaşlar çöp kamyonlarının tesise girmesini engelliyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan nöbet bu akşam da devam ederken vatandaşlar soğuk havadan korunmak için ateş yaktı. Çöp Katı atık depolama tesisini geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ziyaret etmiş ardından da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet Hilmi Güler ile görülmüştü. Çaybaşılı vatandaşlar da Ordu Valisi Seddar Yavuz ile görüşerek yapılması gerekenleri konuştular. Bir süre önce İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da tesis önünde vatandaşlara konuyu TBMM’ye taşıyacağını ifade etmişti.
Çaybaşı İlçesi’nde vatandaşlar çöp Nöbetini sürdürüyor.

 

Çaybaşı İlçesi Göksu Mahallesi Kepçeli Yaylası’nda bulunan Katı Atık Depolama tesisi önünde nöbet tutan vatandaşlar çöp kamyonlarının tesise girmesini engelliyor. Geçtiğimiz Cumartesi günü başlayan nöbet bu akşam da devam ederken vatandaşlar soğuk havadan korunmak için ateş yaktı.

Çöp Katı atık depolama tesisini geçtiğimiz günlerde BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ziyaret etmiş ardından da Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr Mehmet Hilmi Güler ile görülmüştü. Çaybaşılı vatandaşlar da Ordu Valisi Seddar Yavuz ile görüşerek yapılması gerekenleri konuştular. Bir süre önce İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu da tesis önünde vatandaşlara konuyu TBMM’ye taşıyacağını ifade etmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.