Yaylaya kar yağdı

YAŞAM 27.05.2020 - 00:24, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1673+ kez okundu.
 

Yaylaya kar yağdı

Ordu’da 23 Mayıs tarihinde yaylalara kar yağdı.
Bayramda 4 gün sokağa çıkma yasağı  uygulanacak olması nedeniyle Ordulular köy ve yaylalara akın etti. Yaylaya gidenler sabah kalktıklarında kar sürprizi ile karşılaştı. Ordu’da dün yer yer dolu yağarken hava genel olarak yağışlı geçti. Gece yüksek kesimlerde yağmur yerini kara bıraktı. Çambaşı Yaylası’nda kar kalınlığının 10 cm’ye ulaştığı bildirildi. Yaylada gece hissedilen hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düştü.
Ordu’da 23 Mayıs tarihinde yaylalara kar yağdı.

Bayramda 4 gün sokağa çıkma yasağı  uygulanacak olması nedeniyle Ordulular köy ve yaylalara akın etti. Yaylaya gidenler sabah kalktıklarında kar sürprizi ile karşılaştı.
Ordu’da dün yer yer dolu yağarken hava genel olarak yağışlı geçti. Gece yüksek kesimlerde yağmur yerini kara bıraktı.
Çambaşı Yaylası’nda kar kalınlığının 10 cm’ye ulaştığı bildirildi. Yaylada gece hissedilen hava sıcaklığı eksi 3 dereceye kadar düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.