Yeni Başkan Sezgül, Yılmaz’dan Görevi Teslim Aldı

SİYASET 24.11.2018 - 13:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1170+ kez okundu.
 

Yeni Başkan Sezgül, Yılmaz’dan Görevi Teslim Aldı

Bugün gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında Ünye Belediye Başkan Vekili olarak Mehmet Yaşar Sezgül seçildi.
Başkan Sezgül seçimin ardından ilk açıklamasında “Siyasete 1973 yılında başladım. Sadece ihtilal dönemi haricinde aktif olarak siyaset yaptık. Uzun yıllar siyasetin içerisinde bulunduk. Bu memleketi bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde bulunduk. Burada zorlu bir görev böyle bir zamanda hiç hayal etmediğimiz bir tablo önümüze geldi. Bu görevde siz değerli meclis üyelerimizden desteğinizi bekliyorum” dedi AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ise, belediye başkanlık makamında Başkan Sezgül’e rar defterini takdim ederken yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Mehmet Bey’ e hayırlı uğurlu olsun dileklerimle, bugün yapılmış olan olağanüstü meclis ile çıkan kararı kendisine takdim ediyorum. Burada Mehmet Yaşar Sezgül 23 oy, Sezai Kantar 3 oy, Murat Çıraklı 1 oy ve Arif Ergün’ün 1 oy aldığı sayım tasnif sonuçları ile ortaya çıktı.
Bugün gerçekleşen olağanüstü meclis toplantısında Ünye Belediye Başkan Vekili olarak Mehmet Yaşar Sezgül seçildi.

Başkan Sezgül seçimin ardından ilk açıklamasında “Siyasete 1973 yılında başladım. Sadece ihtilal dönemi haricinde aktif olarak siyaset yaptık. Uzun yıllar siyasetin içerisinde bulunduk. Bu memleketi bir adım daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde bulunduk. Burada zorlu bir görev böyle bir zamanda hiç hayal etmediğimiz bir tablo önümüze geldi. Bu görevde siz değerli meclis üyelerimizden desteğinizi bekliyorum” dedi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz ise, belediye başkanlık makamında Başkan Sezgül’e rar defterini takdim ederken yaptığı konuşmada şunları kaydetti;

“Mehmet Bey’ e hayırlı uğurlu olsun dileklerimle, bugün yapılmış olan olağanüstü meclis ile çıkan kararı kendisine takdim ediyorum. Burada Mehmet Yaşar Sezgül 23 oy, Sezai Kantar 3 oy, Murat Çıraklı 1 oy ve Arif Ergün’ün 1 oy aldığı sayım tasnif sonuçları ile ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.