Yeni Başkan Tamer Uysal

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.01.2020 - 21:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1501+ kez okundu.
 

Yeni Başkan Tamer Uysal

Ünye İlim Yayma Cemiyeti’nde yapılan 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Nurullah Keskin yeniden aday olmazken, Tamer Uysal tek liste ile girdiği seçimde başkan seçildi.
 Genel kurulda konuşan Nurullah Keskin, cemiyet ile ilgili bilgiler vererek, “14 Mayıs 1951 yılında kurulan cemiyetimiz ilk iş olarak İstanbul İmam Hatip Okulunu açmıştır. İlim Yayma Cemiyeti 8 Ocak 1973 yılında İlim Yayma Vakfını kurmuş ve bütün mal varlığını buraya devretmiştir. Cemiyetimizin Türkiye genelinde 180 şubesi ve 175 yurdu bulunmaktadır. Cemiyetimizin gayesi ilim ve irfan sahibi gençlik yetiştirmektir. İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi yaklaşık 10 yıl önce açılmıştır. İlim Yayma Cemiyetimiz 1 sene önce açmış olduğumuz kitap kafe projesinde yaklaşık 10 bin öğrenciye hizmet vermiştir” diye konuştu. “İlim Yayma Cemiyeti misyon üstlenmektedir" Olağan kurulda konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “İlim Yayma Cemiyeti bir ihtiyaçtan doğmuştur. Hangi sivil toplum örgütü ihtiyaçtan doğar ise faaliyetleri yürütmesi ve toplumda karşılık bulması mümkün olur. İlim Yayma Cemiyeti ihtiyaca ilaç olacak bir şekilde büyüyerek toplumda güzel nesilleri yetiştirmek noktasında güzel işler yapmıştır. İlim Yayma Cemiyeti bugün çok güzel bir misyon üstlenmektedir. İlim Yayma Cemiyeti ilimli irfanlı gençler yetiştirmek noktasında önemli görev üstlenmektedir. Burada bugüne kadar hizmet eden çok değerli kişiler oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de güzel faaliyetler gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu. Dünya ve gençlerimiz bir yerlere doğru gidiyor İlim Yayma Cemiyetine başkan seçilen Tamer Uysal da, “Burada sizlerin oylarıyla omzumuza hatırı sayılı bir yük yüklendi. Eğitimci olmamız nedeniyle gençlerimizler beraberiz. Dünya ve gençlerimiz bir yerlere doğru gidiyor. Benimle beraber görev alan arkadaşlarıma, benimle birlikte bu sorumluluğu alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Ünye İlim Yayma Cemiyeti’nde yapılan 6’ncı Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Nurullah Keskin yeniden aday olmazken, Tamer Uysal tek liste ile girdiği seçimde başkan seçildi.

 Genel kurulda konuşan Nurullah Keskin, cemiyet ile ilgili bilgiler vererek, “14 Mayıs 1951 yılında kurulan cemiyetimiz ilk iş olarak İstanbul İmam Hatip Okulunu açmıştır. İlim Yayma Cemiyeti 8 Ocak 1973 yılında İlim Yayma Vakfını kurmuş ve bütün mal varlığını buraya devretmiştir. Cemiyetimizin Türkiye genelinde 180 şubesi ve 175 yurdu bulunmaktadır. Cemiyetimizin gayesi ilim ve irfan sahibi gençlik yetiştirmektir. İlim Yayma Cemiyeti Ünye Şubesi yaklaşık 10 yıl önce açılmıştır. İlim Yayma Cemiyetimiz 1 sene önce açmış olduğumuz kitap kafe projesinde yaklaşık 10 bin öğrenciye hizmet vermiştir” diye konuştu.

“İlim Yayma Cemiyeti misyon üstlenmektedir"

Olağan kurulda konuşan Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ise, “İlim Yayma Cemiyeti bir ihtiyaçtan doğmuştur. Hangi sivil toplum örgütü ihtiyaçtan doğar ise faaliyetleri yürütmesi ve toplumda karşılık bulması mümkün olur. İlim Yayma Cemiyeti ihtiyaca ilaç olacak bir şekilde büyüyerek toplumda güzel nesilleri yetiştirmek noktasında güzel işler yapmıştır. İlim Yayma Cemiyeti bugün çok güzel bir misyon üstlenmektedir. İlim Yayma Cemiyeti ilimli irfanlı gençler yetiştirmek noktasında önemli görev üstlenmektedir. Burada bugüne kadar hizmet eden çok değerli kişiler oldu. İnşallah bundan sonraki süreçte de güzel faaliyetler gerçekleştirilecektir” şeklinde konuştu.

Dünya ve gençlerimiz bir yerlere doğru gidiyor

İlim Yayma Cemiyetine başkan seçilen Tamer Uysal da, “Burada sizlerin oylarıyla omzumuza hatırı sayılı bir yük yüklendi. Eğitimci olmamız nedeniyle gençlerimizler beraberiz. Dünya ve gençlerimiz bir yerlere doğru gidiyor. Benimle beraber görev alan arkadaşlarıma, benimle birlikte bu sorumluluğu alan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.