Yeni Mahallenin Altyapısı Yenilenmeye Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 01.10.2020 - 13:28, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1130+ kez okundu.
 

Yeni Mahallenin Altyapısı Yenilenmeye Devam Ediyor

Altınordu Belediyesi Yeni Mahalle’de sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla günün ihtiyaçlarına cevap vermeyen ve kullanım ömrünü tamamlamış yağmur suyu hatlarını yenileyerek uzun ömürlü ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek ebatlarda yağmur suyu hattıyla değiştiriyor.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in altyapısı güçlü modern, kimlikli, estetik, çağdaş, model ve huzurlu bir şehir hedefi doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi şehrin çehresini değiştirecek yatırımlarına devam ediyor.  Altınordu Belediyesi sürdürdüğü bu çalışmalarda Okullar Caddesi ile Köprübaşı arasını kapsayan bölgenin alt ve üst yapısını tamamen yeniliyor. Yeni Mahalle de yapılan alt ve üstyapı çalışmalarıyla tamamlanan 1. Etap çalışmalarında 3.596 metre yağmur suyu hattı yenilemesi ve 2.481 metre sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi. İlk etap kapsamında çalışmalar tamamlanan bölgelerde altyapı ve üstyapıyı tamamen yenileyen Altınordu Belediyesi yol çizgilerinin de çizilmesi ile bölgenin çehresini değiştirdi. Tamamlanan 1.Etap altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından hiç ara vermeden 2.Etap için çalışmalarına başlayan Altınordu Belediyesi altyapıda şehrin gelecek yıllarını kurtaracak değişim ve dönüşümü sürdürüyor. 2. Etap çalışmaları kapsamında Sanayiciler Caddesi başta olmak üzere Şehit Aydın Güler sokak, 301, 303, 304, 305, 306, 307 ve 308’ No’lu sokaklarda kazı çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi günün koşullarını karşılamayan, yıpranmış yağmur suyu hatlarını uzun ömürlü ihtiyaca cevap verecek nitelikte çap ve ebatlardaki borulardan oluşan yağmur suyu hattıyla yeniliyor. Altınordu Belediyesinin yetersiz altyapıyı değiştirmek için titizlikle yürüttüğü çalışmalar cadde cadde, sokak sokak devam ediyor.    
Altınordu Belediyesi Yeni Mahalle’de sürdürdüğü altyapı çalışmalarıyla günün ihtiyaçlarına cevap vermeyen ve kullanım ömrünü tamamlamış yağmur suyu hatlarını yenileyerek uzun ömürlü ve geleceğin ihtiyaçlarına cevap verecek ebatlarda yağmur suyu hattıyla değiştiriyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın TÖREN’in altyapısı güçlü modern, kimlikli, estetik, çağdaş, model ve huzurlu bir şehir hedefi doğrultusunda hizmetlerini sürdüren Altınordu Belediyesi şehrin çehresini değiştirecek yatırımlarına devam ediyor. 

Altınordu Belediyesi sürdürdüğü bu çalışmalarda Okullar Caddesi ile Köprübaşı arasını kapsayan bölgenin alt ve üst yapısını tamamen yeniliyor.

Yeni Mahalle de yapılan alt ve üstyapı çalışmalarıyla tamamlanan 1. Etap çalışmalarında 3.596 metre yağmur suyu hattı yenilemesi ve 2.481 metre sıcak asfalt serimi gerçekleştirildi.

İlk etap kapsamında çalışmalar tamamlanan bölgelerde altyapı ve üstyapıyı tamamen yenileyen Altınordu Belediyesi yol çizgilerinin de çizilmesi ile bölgenin çehresini değiştirdi.

Tamamlanan 1.Etap altyapı ve üstyapı çalışmalarının ardından hiç ara vermeden 2.Etap için çalışmalarına başlayan Altınordu Belediyesi altyapıda şehrin gelecek yıllarını kurtaracak değişim ve dönüşümü sürdürüyor.

2. Etap çalışmaları kapsamında Sanayiciler Caddesi başta olmak üzere Şehit Aydın Güler sokak, 301, 303, 304, 305, 306, 307 ve 308’ No’lu sokaklarda kazı çalışmalarını sürdüren Altınordu Belediyesi günün koşullarını karşılamayan, yıpranmış yağmur suyu hatlarını uzun ömürlü ihtiyaca cevap verecek nitelikte çap ve ebatlardaki borulardan oluşan yağmur suyu hattıyla yeniliyor.

Altınordu Belediyesinin yetersiz altyapıyı değiştirmek için titizlikle yürüttüğü çalışmalar cadde cadde, sokak sokak devam ediyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.