Yeni Orduspor tek golle yıktı

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.04.2018 - 22:46, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1671+ kez okundu.
 

Yeni Orduspor tek golle yıktı

TFF 3. Lig 2. Grupta Yeni Orduspor sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşespor'u Tuncay Fındıkçı'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grubun 29'uncu haftasında Yeni Orduspor ile Ergene Velimeşespor karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısında Yeni Orduspor, Tuncay Fındıkçı ile bulduğu golle 90 dakikayı 1-0 galip tamamladı. İlk yarıya etkili başlayan taraf olan Yeni Orduspor, dakika 10'u gösterdiğinde kendisini öne geçiren golü buldu. Başlama düdüğünden itibaren rakip kalede etkili olmaya çalışan mor-beyaz-siyahlılarda bu dakikada Tuncay Fındıkçı ceza sahası içerisinde topla buluştu. Penaltı çizgisi üzerinden kaleye gelişine sert vuran Fındıkçı, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 15'te Yeni Orduspor ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Turan Yılmaz, kaleciyi çalımlayarak önünü boşalttı. Açısı daralan Yılmaz, boş kaleye topu gönderdi ancak, meşin yuvarlak yan ağlara takıldı. Bu sırada yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Yeni Orduspor bir kez daha golle burun buruna geldi. Sağ kanattan gelen ortada topa gelişine vuran İbrahim Alan'ın şutu kalecinin kolları arasında kaldı.  Beraberlik için yüklenen Velimeşespor, ilk etkili atağını 30'uncu dakikada organize etti. Bu dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Gökdeniz Varol'un şutunu Osman Kurtuldu kornere çeldi.  Kendisine nefes aldıracak golü bulmak için rakip kaleye ataklarına devam eden Ordu temsilcisi, bir kez daha İbrahim Allan ile gole yaklaştı. Alan, sol kanatta buluştuğu topla rakiplerini geçerek ceza sahasına kadar sokuldu. Savunmanın mücadelesiyle yerde kalan Alan, penaltı kararı beklerken orta hakem devam kararı verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmazken, 45 dakika Yeni Orduspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İKİNCİ YARI POZİSYON VAR GOL YOK 70'inci dakikada sol kanatta frikik kazanan Velimeşespor'da Emre Karadağ'ın ortasında topa kafa vuran İlker Ataseven meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ancak yan hakem bayrağını kaldırarak golü iptal etti. 82'nci dakikada sağ kanattan etkili gelen Yeni Orduspor'da ceza sahası içerisine orta açan Onur Ramazan Toprak, topu Turan Yılmazla buluşturdu. Turan'ın vuruşunda top savunmadan döndü. 85'inci dakikada Ergene Velimeşespor sahada 10 kişi kaldı. 41'inci dakikada sarı kart gören Bahtiyar Yıldırım, 85'inci dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın son dakikalarında etkili ataklar yapan Velimeşespor, bulduğu net fırsatlardan yararlanamadı. Maçın bitimine saniyeler kala Turan ile ikinci gole yaklaşan Ordu temsilcisi, bu ataktan da eli boş döndü. Mücadeleyi Yeni Orduspor, 10'uncu dakikada Tuncay Fındıkçı'nın attığı golle 1-0 galip tamamladı.    
TFF 3. Lig 2. Grupta Yeni Orduspor sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşespor'u Tuncay Fındıkçı'nın attığı golle 1-0 mağlup etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2. Grubun 29'uncu haftasında Yeni Orduspor ile Ergene Velimeşespor karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül Stadyumunda oynanan mücadelenin ilk yarısında Yeni Orduspor, Tuncay Fındıkçı ile bulduğu golle 90 dakikayı 1-0 galip tamamladı.

İlk yarıya etkili başlayan taraf olan Yeni Orduspor, dakika 10'u gösterdiğinde kendisini öne geçiren golü buldu. Başlama düdüğünden itibaren rakip kalede etkili olmaya çalışan mor-beyaz-siyahlılarda bu dakikada Tuncay Fındıkçı ceza sahası içerisinde topla buluştu. Penaltı çizgisi üzerinden kaleye gelişine sert vuran Fındıkçı, takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Dakika 15'te Yeni Orduspor ikinci gole çok yaklaştı. Ceza sahası içerisinde topla buluşan Turan Yılmaz, kaleciyi çalımlayarak önünü boşalttı. Açısı daralan Yılmaz, boş kaleye topu gönderdi ancak, meşin yuvarlak yan ağlara takıldı. Bu sırada yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı. Yeni Orduspor bir kez daha golle burun buruna geldi. Sağ kanattan gelen ortada topa gelişine vuran İbrahim Alan'ın şutu kalecinin kolları arasında kaldı. 

Beraberlik için yüklenen Velimeşespor, ilk etkili atağını 30'uncu dakikada organize etti. Bu dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Gökdeniz Varol'un şutunu Osman Kurtuldu kornere çeldi.  Kendisine nefes aldıracak golü bulmak için rakip kaleye ataklarına devam eden Ordu temsilcisi, bir kez daha İbrahim Allan ile gole yaklaştı. Alan, sol kanatta buluştuğu topla rakiplerini geçerek ceza sahasına kadar sokuldu. Savunmanın mücadelesiyle yerde kalan Alan, penaltı kararı beklerken orta hakem devam kararı verdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka pozisyon olmazken, 45 dakika Yeni Orduspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI POZİSYON VAR GOL YOK

70'inci dakikada sol kanatta frikik kazanan Velimeşespor'da Emre Karadağ'ın ortasında topa kafa vuran İlker Ataseven meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ancak yan hakem bayrağını kaldırarak golü iptal etti. 82'nci dakikada sağ kanattan etkili gelen Yeni Orduspor'da ceza sahası içerisine orta açan Onur Ramazan Toprak, topu Turan Yılmazla buluşturdu. Turan'ın vuruşunda top savunmadan döndü. 85'inci dakikada Ergene Velimeşespor sahada 10 kişi kaldı. 41'inci dakikada sarı kart gören Bahtiyar Yıldırım, 85'inci dakikada gördüğü ikinci sarı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın son dakikalarında etkili ataklar yapan Velimeşespor, bulduğu net fırsatlardan yararlanamadı. Maçın bitimine saniyeler kala Turan ile ikinci gole yaklaşan Ordu temsilcisi, bu ataktan da eli boş döndü. Mücadeleyi Yeni Orduspor, 10'uncu dakikada Tuncay Fındıkçı'nın attığı golle 1-0 galip tamamladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.