Yeni OSB’lere 110 milyon lazım

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.05.2018 - 12:38, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2543+ kez okundu.
 

Yeni OSB’lere 110 milyon lazım

Ordu Valisi Seddar Yavuz, kamulaştırma çalışmaları devam eden üç yeni Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) ile ilgili; “Şu ana kadar 22 milyon TL ödeme yaptık. 110 milyon TL daha ödediğimizde 3 yeni OSB’nin kamulaştırma işlemlerini bitirmiş olacağız” dedi.
Vali Seddar Yavuz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma programına katıldı. Radisson Blue Otel’de gerçekleştirilen programda konuşan Vali Yavuz, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine kurulacak olan üç yeni OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuz, kamulaştırma çalışmalarının sona ermesi için 110 milyon liraya ihtiyaç olduğunu belirterek, “Yeni kurulan 3 OSB’ye çok önem veriyoruz ve her fırsatta dile getiriyoruz. Bu şehir sadece fındıkla, sadece turizmle kalkınamaz. O yüzden bizim en az 30 bin kişinin çalışacağı OSB’leri hayata geçirmemiz lazım. 3 OSB’nin kamulaştırma işlemlerini süratle halletmemiz lazım. Bunun içinde 110 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Şu ana kadar 22 milyon TL ödeme yaptık. 110 milyon TL daha ödediğimizde 3 yeni OSB’nin kamulaştırma işlemlerini bitirmiş olacağız. Bütün gayretimizi, çabamızı kamulaştırma işlemini halletmek için sarf edeceğiz. Sizlerin bu konudaki desteğini de alıyoruz. Valilik olarak, sizlerin ne sorunu, sıkıntısı var ise bunları Hükümetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza aktarma, iletme konusunda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.
Ordu Valisi Seddar Yavuz, kamulaştırma çalışmaları devam eden üç yeni Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) ile ilgili; “Şu ana kadar 22 milyon TL ödeme yaptık. 110 milyon TL daha ödediğimizde 3 yeni OSB’nin kamulaştırma işlemlerini bitirmiş olacağız” dedi.

Vali Seddar Yavuz, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) tarafından düzenlenen tanışma ve kaynaşma programına katıldı.

Radisson Blue Otel’de gerçekleştirilen programda konuşan Vali Yavuz, Altınordu, Fatsa ve Ünye ilçelerine kurulacak olan üç yeni OSB ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yavuz, kamulaştırma çalışmalarının sona ermesi için 110 milyon liraya ihtiyaç olduğunu belirterek, “Yeni kurulan 3 OSB’ye çok önem veriyoruz ve her fırsatta dile getiriyoruz. Bu şehir sadece fındıkla, sadece turizmle kalkınamaz. O yüzden bizim en az 30 bin kişinin çalışacağı OSB’leri hayata geçirmemiz lazım. 3 OSB’nin kamulaştırma işlemlerini süratle halletmemiz lazım. Bunun içinde 110 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Şu ana kadar 22 milyon TL ödeme yaptık. 110 milyon TL daha ödediğimizde 3 yeni OSB’nin kamulaştırma işlemlerini bitirmiş olacağız. Bütün gayretimizi, çabamızı kamulaştırma işlemini halletmek için sarf edeceğiz. Sizlerin bu konudaki desteğini de alıyoruz. Valilik olarak, sizlerin ne sorunu, sıkıntısı var ise bunları Hükümetimize, Sayın Cumhurbaşkanımıza aktarma, iletme konusunda da üzerimize düşeni yapmaya hazırız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.