Yeniden Refah Partisi Zulme Sessiz Kalmadı!

BÖLGE GÜNDEMİ 05.01.2020 - 21:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1675+ kez okundu.
 

Yeniden Refah Partisi Zulme Sessiz Kalmadı!

Yeniden Refah Partisi ÜNYE ilçe Teşkilatı Doğu Türkistandaki zülme sessiz kalmayarak Doğu Türkistandaki müslüman kardeşlerimize Çin devleti tarafından yapılan zülmü protesto etti.
İlçe binasında yapılan toplantıda, Çin devleti tarafından yapılan bu insanlık dışı zülme sessiz kalınmamasını, tüm müslüman ve türk kardeşlerimizden bu konuya duyarlı olunması gerektiğini belirttiler. Pazar Saat 14.53’te Meydan’da Toplanacaklar Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Harun OCAK, yönetim kurulu üyeleri ile beraber yaptığı açıklamada “son günlerde sosyal medya üzerinden üzülerek takip ettiğimiz, çin zulmü altındaki doğu türkistanlı kardeşlerimize uygulanan soykırıma dur diye bilmek için, girişimlerde bulunmayı kendimize görev adlettik. Bildiğiniz üzere çin hükümetinin doğu türkistan daki uyguladığı soykırım gerek dünya medyasında gerek ülkemiz medya unsurlarında, gündeme alınmamış hem kandan hem candan kardeşlerimiz yalnız bırakılmıştır. Bizler necip bir millet olarak, tarihimiz boyunca hiçbir dinin ırkın değerlerine saldırmadık ancak birçok batılı ülke ve farklı dinlere mensup ülkeler ellerine geçen her fırsatta müslümanlara zulmü reva görmüşlerdir. Genç yaşlı kadın ve çocuk ayırt etmeksizin, katliam yapmışlardır. Bizler yapılan bu katliamlara dur diyebilmek adına, ümmeti muhammedi yek vucüt edebilmek adına islam birliğini tekrar inşa edebilmek adına var gücümüzle çalışacağız hal böyle iken bu amaç doğrultusunda, 05,01,2020 pazar günü saat 14:53 te Doğu Türkistanlı kardeşlerimizi yalnız olmadıklarını htirebilmek için siz değerli hemşehrilerimizi ünye meydanına davet ediyoruz hepinizi saygı,sevgi ve en derin muabbetle selamlıyorum esselamı aleyküm”ifadelerini kullandı.
Yeniden Refah Partisi ÜNYE ilçe Teşkilatı Doğu Türkistandaki zülme sessiz kalmayarak Doğu Türkistandaki müslüman kardeşlerimize Çin devleti tarafından yapılan zülmü protesto etti.

İlçe binasında yapılan toplantıda, Çin devleti tarafından yapılan bu insanlık dışı zülme sessiz kalınmamasını, tüm müslüman ve türk kardeşlerimizden bu konuya duyarlı olunması gerektiğini belirttiler.

Pazar Saat 14.53’te Meydan’da Toplanacaklar

Yeniden Refah Partisi İlçe başkanı Harun OCAK, yönetim kurulu üyeleri ile beraber yaptığı açıklamada “son günlerde sosyal medya üzerinden üzülerek takip ettiğimiz, çin zulmü altındaki doğu türkistanlı kardeşlerimize uygulanan soykırıma dur diye bilmek için, girişimlerde bulunmayı kendimize görev adlettik. Bildiğiniz üzere çin hükümetinin doğu türkistan daki uyguladığı soykırım gerek dünya medyasında gerek ülkemiz medya unsurlarında, gündeme alınmamış hem kandan hem candan kardeşlerimiz yalnız bırakılmıştır. Bizler necip bir millet olarak, tarihimiz boyunca hiçbir dinin ırkın değerlerine saldırmadık ancak birçok batılı ülke ve farklı dinlere mensup ülkeler ellerine geçen her fırsatta müslümanlara zulmü reva görmüşlerdir. Genç yaşlı kadın ve çocuk ayırt etmeksizin, katliam yapmışlardır. Bizler yapılan bu katliamlara dur diyebilmek adına, ümmeti muhammedi yek vucüt edebilmek adına islam birliğini tekrar inşa edebilmek adına var gücümüzle çalışacağız hal böyle iken bu amaç doğrultusunda, 05,01,2020 pazar günü saat 14:53 te Doğu Türkistanlı kardeşlerimizi yalnız olmadıklarını htirebilmek için siz değerli hemşehrilerimizi ünye meydanına davet ediyoruz hepinizi saygı,sevgi ve en derin muabbetle selamlıyorum esselamı aleyküm”ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.