Yıkılan Cevizdere Köprüsünün Yapımı Planlanandan Önce Tamamlanacak

BÖLGE GÜNDEMİ 07.10.2018 - 00:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1231+ kez okundu.
 

Yıkılan Cevizdere Köprüsünün Yapımı Planlanandan Önce Tamamlanacak

8 Ağustos 2018 tarihinde yağan aşırı yağışlar sonucu yıkılan Ünye ilçesindeki Cevizdere Köprüsünün yapımı, planlanandan önce tamamlanacak
Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Cevizdere Köprüsünün kısa sürede yapımının tamamlanarak, yeniden trafiğe açılması için 24 saat esasına göre çalışma yürütülüyor.   Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, Cevizdere Köprüsü inşaatının son durumu hakkında bilgi veren Karayolları Samsun Bölge Müdürü Murat Gönenli, Cevizdere Köprüsü yapım çalışmalarının Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağı müjdesini verdi. Toplam uzunluğu 75 metre olan, Ünye-Fatsa arasındaki Karadeniz Sahil Yolunda yer alan Cevizdere Köprüsü yapım işinin 29.08.2018 tarihinde ihale edildiğini, yapım çalışmalarına 14.09.2018 tarihinde başlandığını ifade eden Murat Gönenli, köprü inşaatında 24 saat esasına göre çalışma yürütüldüğünü ve köprünün her aksında çalışmaların devam ettiğini ve planlanan süreden daha önce yapımının tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi. Karadeniz Sahil Yolu ulaşımı için büyük bir öneme sahip olan Cevizdere Köprüsü yapımının planlanan süreden daha önce tamamlanacak olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “8-9 Ağustos tarihlerinde ilimizin bazı ilçelerinde etkili olan aşırı yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle Ünye ilçemizdeki Cevizdere Köprüsü yakılmıştı. Karadeniz Sahil Yolundaki ulaşımı sağlayan bu köprünün yıkılmasıyla ulaşım tek köprü üzerinden çift yönlü olarak sağlanabilmekte. Sel afetini yerinde incelemek üzere ilimize teşrif eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Ulaştırma Bakanına ve Karayolları Genel Müdürüne talimat vererek, yıkılan Cevizdere Köprüsünün en kısa sürede yapılmasını istemişti. 5 ay içerisinde yapılabileceği ifade edilen Cevizdere Köprüsünün yaklaşık 3 aylık bir zaman dilimi içerisinde yapılarak, bu ayın sonunda hizmete açılacağını duymaktan büyük bir memnuniyet duydum. Cevizdere Köprüsünün 3 ay gibi çok kısa bir sürede yapılabiliyor olması, devletimizin gücünü, büyüklüğünü gösterir. Cevizdere Köprüsünün yapım sürecini büyük bir hassasiyet ve titizlikle takip eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza, Karayolları Samsun Bölge Müdürümüze, köprünün yapımını üstlenen yüklenici firma yetkililerine ve gece-gündüz demeden çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
8 Ağustos 2018 tarihinde yağan aşırı yağışlar sonucu yıkılan Ünye ilçesindeki Cevizdere Köprüsünün yapımı, planlanandan önce tamamlanacak

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde bulunan Cevizdere Köprüsünün kısa sürede yapımının tamamlanarak, yeniden trafiğe açılması için 24 saat esasına göre çalışma yürütülüyor.

 

Vali Seddar Yavuz başkanlığında yapılan İl Koordinasyon Kurulu Toplantısında, Cevizdere Köprüsü inşaatının son durumu hakkında bilgi veren Karayolları Samsun Bölge Müdürü Murat Gönenli, Cevizdere Köprüsü yapım çalışmalarının Ekim ayı sonuna kadar tamamlanacağı müjdesini verdi.

Toplam uzunluğu 75 metre olan, Ünye-Fatsa arasındaki Karadeniz Sahil Yolunda yer alan Cevizdere Köprüsü yapım işinin 29.08.2018 tarihinde ihale edildiğini, yapım çalışmalarına 14.09.2018 tarihinde başlandığını ifade eden Murat Gönenli, köprü inşaatında 24 saat esasına göre çalışma yürütüldüğünü ve köprünün her aksında çalışmaların devam ettiğini ve planlanan süreden daha önce yapımının tamamlanarak hizmete açılacağını söyledi.

Karadeniz Sahil Yolu ulaşımı için büyük bir öneme sahip olan Cevizdere Köprüsü yapımının planlanan süreden daha önce tamamlanacak olmasından memnuniyet duyduğunu belirten Vali Seddar Yavuz, “8-9 Ağustos tarihlerinde ilimizin bazı ilçelerinde etkili olan aşırı yağışlar sonucu oluşan sel nedeniyle Ünye ilçemizdeki Cevizdere Köprüsü yakılmıştı. Karadeniz Sahil Yolundaki ulaşımı sağlayan bu köprünün yıkılmasıyla ulaşım tek köprü üzerinden çift yönlü olarak sağlanabilmekte. Sel afetini yerinde incelemek üzere ilimize teşrif eden Sayın Cumhurbaşkanımız, Ulaştırma Bakanına ve Karayolları Genel Müdürüne talimat vererek, yıkılan Cevizdere Köprüsünün en kısa sürede yapılmasını istemişti. 5 ay içerisinde yapılabileceği ifade edilen Cevizdere Köprüsünün yaklaşık 3 aylık bir zaman dilimi içerisinde yapılarak, bu ayın sonunda hizmete açılacağını duymaktan büyük bir memnuniyet duydum. Cevizdere Köprüsünün 3 ay gibi çok kısa bir sürede yapılabiliyor olması, devletimizin gücünü, büyüklüğünü gösterir. Cevizdere Köprüsünün yapım sürecini büyük bir hassasiyet ve titizlikle takip eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Ulaştırma Bakanımıza, Karayolları Samsun Bölge Müdürümüze, köprünün yapımını üstlenen yüklenici firma yetkililerine ve gece-gündüz demeden çalışan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.