Yılbaşı gecesinde hırsızlık şüphelileri yakalandı

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.01.2020 - 10:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2598+ kez okundu.
 

Yılbaşı gecesinde hırsızlık şüphelileri yakalandı

Ordu’da güvenlik güçlerince yılbaşı akşamı yapılan çalışmalarda üç hırsızlık olayı faili şüphelisi yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı gecesi alınan tedbirler ve yapılan uygulamalar neticesinde, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girdiği bildirildi. Açıklamada; “Polis sorumluluk bölgesinde; 4 iş kazası, 3 zehirlenme olayı, 2 kumar oynamak için yer ve imkan sağlama olayı, 15 kasten yaralama/tehdit/hakaret/mala zarar verme olayı, 4 uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma olayı, 1 kayıp şahıs vakası, 2 6136 sayılı Kanuna muhalefet, 2 taksirle yaralama, 1 sağlık için tehlikeli madde temini, 3 trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, 3 yaralamalı trafik kazası olayları meydana gelmiştir. Ayrıca, 705 araç ve 909 şahıs kontrol edilmiş olup, 8 araca ve 4 vatandaşımıza idari işlem yapılmış ve 4 bin 435 TL para cezası tatbik edilmiştir. 2 araç ise trafikten men edilmiştir” denildi. Jandarma da görev başındaydı Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Jandarma sorumluluk bölgesinde ise; 11 asayiş olayı meydana gelmiş olup, bu olaylarda 16 şahıs yaralanmıştır. Olaylara karışan 24 şüpheli yakalanarak, gözaltına alınmıştır. Yapılan kontrol ve denetimlerde ise, 1 kayıp şahıs, 3 hırsızlık olayı faili, 1 kolluk kuvvetine direnme suçunu işleyen olmak üzere toplam 5 aranan şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 3 hırsızlık olayı faili şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Ayrıca, yapılan trafik kontrolü ve denetimlerinde, üzerinde hacizli yakalama kararı bulunan 3 araca işlem yapılarak, yediemin otoparkına teslim edilmiştir. Vatandaşlarımızın 2020 yılını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla bundan sonra da güvenlik birimlerimiz kontrol ve denetimlerini etkin bir şekilde sürdürecektir.”
Ordu’da güvenlik güçlerince yılbaşı akşamı yapılan çalışmalarda üç hırsızlık olayı faili şüphelisi yakalandı. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, yılbaşı gecesi alınan tedbirler ve yapılan uygulamalar neticesinde, vatandaşların yeni yıla huzur ve güven ortamı içerisinde girdiği bildirildi. Açıklamada; “Polis sorumluluk bölgesinde; 4 iş kazası, 3 zehirlenme olayı, 2 kumar oynamak için yer ve imkan sağlama olayı, 15 kasten yaralama/tehdit/hakaret/mala zarar verme olayı, 4 uyuşturucu madde bulundurma ve kullanma olayı, 1 kayıp şahıs vakası, 2 6136 sayılı Kanuna muhalefet, 2 taksirle yaralama, 1 sağlık için tehlikeli madde temini, 3 trafik güvenliğini tehlikeye sokmak, 3 yaralamalı trafik kazası olayları meydana gelmiştir. Ayrıca, 705 araç ve 909 şahıs kontrol edilmiş olup, 8 araca ve 4 vatandaşımıza idari işlem yapılmış ve 4 bin 435 TL para cezası tatbik edilmiştir. 2 araç ise trafikten men edilmiştir” denildi.

Jandarma da görev başındaydı

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi; “Jandarma sorumluluk bölgesinde ise; 11 asayiş olayı meydana gelmiş olup, bu olaylarda 16 şahıs yaralanmıştır. Olaylara karışan 24 şüpheli yakalanarak, gözaltına alınmıştır. Yapılan kontrol ve denetimlerde ise, 1 kayıp şahıs, 3 hırsızlık olayı faili, 1 kolluk kuvvetine direnme suçunu işleyen olmak üzere toplam 5 aranan şahıs yakalanmıştır. Yakalanan 3 hırsızlık olayı faili şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir. Ayrıca, yapılan trafik kontrolü ve denetimlerinde, üzerinde hacizli yakalama kararı bulunan 3 araca işlem yapılarak, yediemin otoparkına teslim edilmiştir. Vatandaşlarımızın 2020 yılını huzur ve güven ortamında geçirmelerini sağlamak amacıyla bundan sonra da güvenlik birimlerimiz kontrol ve denetimlerini etkin bir şekilde sürdürecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.