Yıldıran Başkan gibi

SPOR (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 22.12.2019 - 16:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1821+ kez okundu.
 

Yıldıran Başkan gibi

Ünye 1957 Spor’un yeni başkanı belli olmak üzere.
  Uzun süredir yönetim belirsizliği süren Ünye 1957 Spor’da mutlu sona az kaldı. Uzun süreden beri kulüp üzerinde süren kaos hafta başı bitecek gibi duruyor. Bekir Şimşek ve Ahmet yıldıran konsorsiyonluğunda yapılan liste çalışmalarında bugün hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ünye 1957 Spor’a başkanlığı için adı geçen Bekir Şimşek’in görevi kabul etmediği öğrenildi. Bu sıcak gelişmenin ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Başkan Adayı Ahmet Yıldıran ve İş Adamı Hüseyin Şener’i yapacakları son istişare toplantısının ardından Ahmet Yıldıran’ın Ünye 1957 Spor’a başkan olacağı öğrenildi. Taraflar Ünye 1957 Spor’u düştüğü durumdan kurtaracak, eski günlerine döndürecek, kamuoyunun da destek vereceği isimler üzerinde çalıştığı haber merkezimize gelen ilk bilgiler arasında yer aldı. Bu gelişmelerin ardından ligin 2. yarısına kısa bir süre kala Ünye 1957 Spor’da Ahmet Yıldıran dönemi resmen başlamış olacak.
Ünye 1957 Spor’un yeni başkanı belli olmak üzere.

 

Uzun süredir yönetim belirsizliği süren Ünye 1957 Spor’da mutlu sona az kaldı. Uzun süreden beri kulüp üzerinde süren kaos hafta başı bitecek gibi duruyor.

Bekir Şimşek ve Ahmet yıldıran konsorsiyonluğunda yapılan liste çalışmalarında bugün hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ünye 1957 Spor’a başkanlığı için adı geçen Bekir Şimşek’in görevi kabul etmediği öğrenildi.

Bu sıcak gelişmenin ardından Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Başkan Adayı Ahmet Yıldıran ve İş Adamı Hüseyin Şener’i yapacakları son istişare toplantısının ardından Ahmet Yıldıran’ın Ünye 1957 Spor’a başkan olacağı öğrenildi.

Taraflar Ünye 1957 Spor’u düştüğü durumdan kurtaracak, eski günlerine döndürecek, kamuoyunun da destek vereceği isimler üzerinde çalıştığı haber merkezimize gelen ilk bilgiler arasında yer aldı.

Bu gelişmelerin ardından ligin 2. yarısına kısa bir süre kala Ünye 1957 Spor’da Ahmet Yıldıran dönemi resmen başlamış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.