Yoğun Bakımlar da tamam...

SAĞLIK (Ordu Gazete) - Ordu Gazete | 27.03.2019 - 11:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2094+ kez okundu.
 

Yoğun Bakımlar da tamam...

Yapımları tamamlandıktan sonra hizmet vermeye başlayan Aybastı ve Korgan İlçe Devlet Hastanelerindeki Yoğun Bakım Ünitesi eksikliği de giderildi.
Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Aybastı’da 5, Korgan’da ise 4 yataklı yoğun bakım ünitelerinin hizmet vermeye hazır olduğunu söyledi.  Müdür Yanmaz “Bilindiği üzere yoğun bakımlar yaşamı tehdit eden hastalığı bulunan hastaların yakın gözlem ve yoğun tedavilerinin yapıldığı hayat kurtaran ünitelerdir. Müdürlüğümüzce yoğun bakım yatak sayımızı arttırmaya yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde Korgan Devlet Hastanemiz ve Aybastı Devlet Hastanemiz 1. Basamak Yoğun Bakım Üniteleri açılışa hazır hale getirilerek tescil işlemlerine başlanmıştır. Yoğun Bakım Ünitesinin hizmet vermeye başlamasıyla hasta sevklerimizde de önemli ölçüde azalma olacaktır” dedi. 
Yapımları tamamlandıktan sonra hizmet vermeye başlayan Aybastı ve Korgan İlçe Devlet Hastanelerindeki Yoğun Bakım Ünitesi eksikliği de giderildi.

Ordu Sağlık İl Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, Aybastı’da 5, Korgan’da ise 4 yataklı yoğun bakım ünitelerinin hizmet vermeye hazır olduğunu söyledi. 

Müdür Yanmaz “Bilindiği üzere yoğun bakımlar yaşamı tehdit eden hastalığı bulunan hastaların yakın gözlem ve yoğun tedavilerinin yapıldığı hayat kurtaran ünitelerdir. Müdürlüğümüzce yoğun bakım yatak sayımızı arttırmaya yönelik çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Bu çalışmalar neticesinde Korgan Devlet Hastanemiz ve Aybastı Devlet Hastanemiz 1. Basamak Yoğun Bakım Üniteleri açılışa hazır hale getirilerek tescil işlemlerine başlanmıştır. Yoğun Bakım Ünitesinin hizmet vermeye başlamasıyla hasta sevklerimizde de önemli ölçüde azalma olacaktır” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.