Yücel Arzen, Ünyelilere unutulmaz bir gece yaşattı

SANAT 27.05.2018 - 22:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1589+ kez okundu.
 

Yücel Arzen, Ünyelilere unutulmaz bir gece yaşattı

Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 7. si düzenlenen “Ramazan Şenlikleri” kapsamında sahne alan Sanatçı Yücel Arzen, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Ünye Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında GENNA Ajans sahibi Ünyeli Selim Tuncer tarafından hazırlanan Ünye Tanıtım Filmi müziğinin sahibi Sanatçı Yücel Arzen, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Yücel Arzen, gecede birbirinden güzel şarkılar seslendirirken, “Sevgili Ünyeliler hepiniz hoş geldiniz ben de hoş buldum. Bizi sizle buluşturan herkese başta çok kıymetli belediye başkanımız Ahmet Çamyar’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Umarım güzel vakit geçiriyorsunuz.” diye konuştu. Yücel Arzen, sahneye Ünyeli Tora Çolak ve Beste Yoltay’ı da davet etti. Üçlü birbirinden güzel şarkıları Ünyeliler için okudu. Yücel Arzen, Tora Çolak ve Beste Yoltay’dan sonra TV8’de sahur programı sunan imam Bekir Köse’yi sahneye davet etti. Köse, birbirinden güzel ilahileri meydana gelen vatandaşlar için seslendirdi. Konserin sonunda Ünye Tanıtım Filmi’nde kullanılan şarkının ortaya çıkışını anlatan  Sanatçı Yücel Arzen, şunları söyledi: “Çok kıymetli Selim Tuncer ağabeyim bana Ünye ile ilgili bir film yaptığını ve bir müziğe ihtiyacı olduğunu emrettiğinde hay hay dedim. Birlikte çok keyifli bir çalışma sürecinden geçtik.  Selim ağabey inanılmaz bir beyin, inanılmaz bir kreatif ve çok entelektüel bir Ünyeli, inanın öyle. Selim ağabeyin yönlendirmeleri ile birlikte gerçekten benimde daha sonradan vay be dediğim bir iş çıktı ortaya. Bir ilçe belediyesi olan Ünye’nin harikulade bir reklam filmi ve reklam şarkısı oldu. Biz burada sadece Yücel Arzen şarkılarını ya da fevkalade solistleri size sunmak için burada değiliz. Asıl önemli olan bu Ünye şarkısı.” Yücel Arzen, konuşmasının ardından Tora Çolak, Beste Yoltay ve Bekir Köse birlikte Ünye şarkısını filmde olduğu gibi hep birlikte seslendirdi. Programın sonunda Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, ve Selim Tuncer tarafından Yücel Arzen, Tora Çolak, Beste Yoltay ve Bekir Köse’ye plaket takdim edildi. Programa Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, GENNA Ajans sahibi Selim Tuncer, Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.        
Ünye Belediyesi tarafından bu yıl 7. si düzenlenen “Ramazan Şenlikleri” kapsamında sahne alan Sanatçı Yücel Arzen, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Ünye Belediyesi Ramazan Şenlikleri kapsamında GENNA Ajans sahibi Ünyeli Selim Tuncer tarafından hazırlanan Ünye Tanıtım Filmi müziğinin sahibi Sanatçı Yücel Arzen, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Yücel Arzen, gecede birbirinden güzel şarkılar seslendirirken, “Sevgili Ünyeliler hepiniz hoş geldiniz ben de hoş buldum. Bizi sizle buluşturan herkese başta çok kıymetli belediye başkanımız Ahmet Çamyar’a huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum. Umarım güzel vakit geçiriyorsunuz.” diye konuştu. Yücel Arzen, sahneye Ünyeli Tora Çolak ve Beste Yoltay’ı da davet etti. Üçlü birbirinden güzel şarkıları Ünyeliler için okudu.

Yücel Arzen, Tora Çolak ve Beste Yoltay’dan sonra TV8’de sahur programı sunan imam Bekir Köse’yi sahneye davet etti. Köse, birbirinden güzel ilahileri meydana gelen vatandaşlar için seslendirdi.

Konserin sonunda Ünye Tanıtım Filmi’nde kullanılan şarkının ortaya çıkışını anlatan  Sanatçı Yücel Arzen, şunları söyledi:

“Çok kıymetli Selim Tuncer ağabeyim bana Ünye ile ilgili bir film yaptığını ve bir müziğe ihtiyacı olduğunu emrettiğinde hay hay dedim. Birlikte çok keyifli bir çalışma sürecinden geçtik.  Selim ağabey inanılmaz bir beyin, inanılmaz bir kreatif ve çok entelektüel bir Ünyeli, inanın öyle. Selim ağabeyin yönlendirmeleri ile birlikte gerçekten benimde daha sonradan vay be dediğim bir iş çıktı ortaya. Bir ilçe belediyesi olan Ünye’nin harikulade bir reklam filmi ve reklam şarkısı oldu. Biz burada sadece Yücel Arzen şarkılarını ya da fevkalade solistleri size sunmak için burada değiliz. Asıl önemli olan bu Ünye şarkısı.”

Yücel Arzen, konuşmasının ardından Tora Çolak, Beste Yoltay ve Bekir Köse birlikte Ünye şarkısını filmde olduğu gibi hep birlikte seslendirdi.

Programın sonunda Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, ve Selim Tuncer tarafından Yücel Arzen, Tora Çolak, Beste Yoltay ve Bekir Köse’ye plaket takdim edildi.

Programa Ünye Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, GENNA Ajans sahibi Selim Tuncer, Ünye Kent Konseyi Başkanı Musa Özgür Kıroğlu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.      

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.