Yüksel'den Teşekkür

SİYASET 26.06.2018 - 00:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1849+ kez okundu.
 

Yüksel'den Teşekkür

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 2.sıra Milletvekili adayı olan Fazlı Yüksel, 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından kamuoyuna teşekkür açıklamasında bulundu.
Fazlı Yüksel; “Cumhur ittifakına vermiş olduğumuz destekle, seçilmesine katkı sağladığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı, partimiz adına büyük bir başarı göstererek en az kendim seçilmiş kadar sevindiğim, çok değer verdiğim Sayın Cemal ENGİNYURT’u ve hemşerilerimizin takdiri ile seçilen diğer Ordu milletvekillerini tebrik ediyor, Ordumuz adına çalışmalarında başarılar diliyorum. Seçim süresi boyunca desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen, benimle beraber yürüyen tüm ülküdaşlarıma ve Cumhur ittifakıyla beraber Milliyetçi Hareket Partisine desteğini vermiş olan tüm hemşerilerime büyük bir içtenlikle şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu 2.sıra Milletvekili adayı olan Fazlı Yüksel, 24 Haziran Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçimlerinin ardından kamuoyuna teşekkür açıklamasında bulundu.

Fazlı Yüksel; “Cumhur ittifakına vermiş olduğumuz destekle, seçilmesine katkı sağladığımız Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk başkanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ı, partimiz adına büyük bir başarı göstererek en az kendim seçilmiş kadar sevindiğim, çok değer verdiğim Sayın Cemal ENGİNYURT’u ve hemşerilerimizin takdiri ile seçilen diğer Ordu milletvekillerini tebrik ediyor, Ordumuz adına çalışmalarında başarılar diliyorum.

Seçim süresi boyunca desteğini benden hiçbir zaman esirgemeyen, benimle beraber yürüyen tüm ülküdaşlarıma ve Cumhur ittifakıyla beraber Milliyetçi Hareket Partisine desteğini vermiş olan tüm hemşerilerime büyük bir içtenlikle şükranlarımı sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.