Yunus Emre Eğitim Kurumları 16 Yaşında

YAŞAM 10.11.2019 - 18:07, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1105+ kez okundu.
 

Yunus Emre Eğitim Kurumları 16 Yaşında

Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Ailesi 15. Yaş Gününü Coşkulu Programla Kutlayarak 16. Yıla Merhaba Dedi.
Ünye’de, Hizmete Girdiği  2004 Yılından  Bugüne Kadar 20 Binin Üzerinde Sertifika Veren Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Ailesi 15. Yaş Gününü Coşkulu Programla Kutlayarak 16. Yıla Merhaba Dedi. 16. Yıl Pastası Kesildi Ünye Sarıkonak Restoranda Gerçekleşen Kutlama Programına Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Personelleri Aile Ve Çocukları İle Programa Katıldı. 16. Yıla Merhaba Pastasının Kesildiği Kutlama Programı Hoş Sohbet Eşliğinde Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Devam Etti. Programda Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, Üstat  Necip Fazıl’ın, Utansın Şiirinden, “Tohum Saç, Bitmezse Toprak Utansın! Diyerek Yaptığı Konuşmasında, “Yunus Emre Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yaşar Argan, O Tohumu 2004 Yılında Yunus Emre Sürücü Kursu’nun Kuruluşu İle Attı. Bugün Ünye Sınırlarını Aşmak Suretiyle İstihdama Sağladığı Katkıyla Bu İşi Taçlandırdı.” Dedi. 15 Yılda Büyüyüp, Geliştik 2004 Yılından Bu Yana Geldikleri Nokta İle İlgili Açıklama Yapan Argan, “2004 Yılında Yunus Emre Eğitim Kurumları’ndan Sadece Bir Yunus Emre Sürücü Kursu Vardı. Sizlerden Ve Hemşehrilerimizden Almış Olduğumuz Güç İle Devamında İş Makineleri Operatörlük Kursu, Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim Ve Geliştirme Kursu, Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Dalış Ve Cankurtaran Merkezi Gibi Bir Çok Faaliyet Alanını Da Kendi Kervanımıza Eklemiş Olduk.” Diye Konuştu. 16. Yıla Merhaba Diyoruz 15 Yılı Geride Bıraktığımız Bugünde 16. Yılımıza Merhaba Diyoruz İfadesini Kullanan Argan Şunları Kaydetti, “Bu Manada Ders Ücretli Öğretmenlerimizle Birlikte 30’un Üzerinde Kadro İle Çalışma Hayatımıza Dur Durak Bilmeden Aralıksız Devam Ediyoruz. Eğitim Kurumlarımız Ünye Sınırlarını Aşan Bir Kuruluş Haline Geldi. Bu Başarının Arkasında Kadromuzda Yer Alan Personel Ve Eğitimcilerimizin Katkısı Büyüktür. Sizlerden Aldığımız Güç İle Ünyeli Hemşerilerimiz Ve Bölgedeki Hemşerilerimize Bundan Sonra Da En Güzel Eğitimi Vereceğimizi İfade Ediyoruz. 15 Yılı Geride Bıraktığımız Bugünde 16. Yılımıza Merhaba Diyoruz.”
Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Ailesi 15. Yaş Gününü Coşkulu Programla Kutlayarak 16. Yıla Merhaba Dedi.

Ünye’de, Hizmete Girdiği  2004 Yılından  Bugüne Kadar 20 Binin Üzerinde Sertifika Veren Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Ailesi 15. Yaş Gününü Coşkulu Programla Kutlayarak 16. Yıla Merhaba Dedi.

16. Yıl Pastası Kesildi

Ünye Sarıkonak Restoranda Gerçekleşen Kutlama Programına Ünye Yunus Emre Eğitim Kurumları Personelleri Aile Ve Çocukları İle Programa Katıldı. 16. Yıla Merhaba Pastasının Kesildiği Kutlama Programı Hoş Sohbet Eşliğinde Gecenin İlerleyen Saatlerine Kadar Devam Etti.

Programda Yunus Emre Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kenan Selim Argan, Üstat  Necip Fazıl’ın, Utansın Şiirinden, “Tohum Saç, Bitmezse Toprak Utansın! Diyerek Yaptığı Konuşmasında, “Yunus Emre Eğitim Kurumlarının Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yaşar Argan, O Tohumu 2004 Yılında Yunus Emre Sürücü Kursu’nun Kuruluşu İle Attı. Bugün Ünye Sınırlarını Aşmak Suretiyle İstihdama Sağladığı Katkıyla Bu İşi Taçlandırdı.” Dedi.

15 Yılda Büyüyüp, Geliştik

2004 Yılından Bu Yana Geldikleri Nokta İle İlgili Açıklama Yapan Argan, “2004 Yılında Yunus Emre Eğitim Kurumları’ndan Sadece Bir Yunus Emre Sürücü Kursu Vardı. Sizlerden Ve Hemşehrilerimizden Almış Olduğumuz Güç İle Devamında İş Makineleri Operatörlük Kursu, Ulaştırma Hizmetleri Mesleki Eğitim Ve Geliştirme Kursu, Psikoteknik Değerlendirme Merkezi, Dalış Ve Cankurtaran Merkezi Gibi Bir Çok Faaliyet Alanını Da Kendi Kervanımıza Eklemiş Olduk.” Diye Konuştu.

16. Yıla Merhaba Diyoruz

15 Yılı Geride Bıraktığımız Bugünde 16. Yılımıza Merhaba Diyoruz İfadesini Kullanan Argan Şunları Kaydetti, “Bu Manada Ders Ücretli Öğretmenlerimizle Birlikte 30’un Üzerinde Kadro İle Çalışma Hayatımıza Dur Durak Bilmeden Aralıksız Devam Ediyoruz. Eğitim Kurumlarımız Ünye Sınırlarını Aşan Bir Kuruluş Haline Geldi. Bu Başarının Arkasında Kadromuzda Yer Alan Personel Ve Eğitimcilerimizin Katkısı Büyüktür. Sizlerden Aldığımız Güç İle Ünyeli Hemşerilerimiz Ve Bölgedeki Hemşerilerimize Bundan Sonra Da En Güzel Eğitimi Vereceğimizi İfade Ediyoruz. 15 Yılı Geride Bıraktığımız Bugünde 16. Yılımıza Merhaba Diyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.