Zafer Bayramı Covid-19 Gölgesinde Kutlandı

BÖLGE GÜNDEMİ 30.08.2020 - 15:47, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2290+ kez okundu.
 

Zafer Bayramı Covid-19 Gölgesinde Kutlandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da yansıdı. Bu yıl Ünye’de program yapılmazken Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.
 Ünye’de her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinlikler düzenlenerek coşkulu bir şekilde kutlanıyordu. Bu yıl ise geçen yıllardan farklı olarak koronavirüs pandemisi sebebiyle sadece Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma etkinliğine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, koronavirüs tedavisi gördükleri için katılamadı. Programda Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından 1dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak program sona erdi. Ünye Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen çelenk sunma programına Ünye Kaymakam Vekili Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Sezgin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, daire ve kurum amirleri, siyasi parti başkan ve yöneticileri ile stk başkan ve yöneticileri katıldı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarına da yansıdı. Bu yıl Ünye’de program yapılmazken Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

 Ünye’de her yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı çeşitli etkinlikler düzenlenerek coşkulu bir şekilde kutlanıyordu. Bu yıl ise geçen yıllardan farklı olarak koronavirüs pandemisi sebebiyle sadece Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma etkinliğine Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, koronavirüs tedavisi gördükleri için katılamadı. Programda Ünye Kaymakamlığı, Ünye Belediye Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından 1dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak program sona erdi.

Ünye Cumhuriyet Meydan’ında düzenlenen çelenk sunma programına Ünye Kaymakam Vekili Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkan Vekili Orhan Gürel, Garnizon Komutanı Personel Binbaşı Bünyamin Dönmez, Ünye İlçe Jandarma Komutan Vekili Astsubay Kıdemli Başçavuş Sezgin Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü İrfan Korkmaz, daire ve kurum amirleri, siyasi parti başkan ve yöneticileri ile stk başkan ve yöneticileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.