PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

BÖLGE GÜNDEMİ 03.05.2024 - 11:45, Güncelleme: 04.05.2024 - 11:21 573 kez okundu.
 

PERŞEMBE’DE YOLLAR GENİŞLETİLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
        Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde geçtiğimiz 5 yılda kırsal mahalleler başta olmak üzere 19 ilçede 899 km dar ve kullanışsız yolda yapılan onarım ve genişletme çalışmaları ile güzergahlar güvenli ve konforlu hale getirildi.   Yeni döneme hızlı başlangıç yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yine onarım ve genişletme çalışmalarına önem vererek harekete geçti. Bu kapsamda Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde bulunan 4,5 km’lik güzergahta yol genişletme çalışması yapılıyor.   YER YER DEĞİŞEN GENİŞLİK 8-13 METREYE ÇIKARILIYOR   Perşembe’nin Selimiye, Çamarası ve Hacılar Mahalleri ile Altınordu’nun Karaoluk Mahallesi’nde ulaşım sağlayan 4,5 km’lik güzergahta çalışan ekipler, genişliği yer yer değişen yolu 8-13 metreye çıkarıyor. Çalışmaların yarısına gelen ekipler güzergahın tamamlanması ile birlikte vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşımının kapıları aralayacak.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi şehirdeki ulaşım alt yapısını güçlendirme adına yol genişletme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde geçtiğimiz 5 yılda kırsal mahalleler başta olmak üzere 19 ilçede 899 km dar ve kullanışsız yolda yapılan onarım ve genişletme çalışmaları ile güzergahlar güvenli ve konforlu hale getirildi.

 

Yeni döneme hızlı başlangıç yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri yine onarım ve genişletme çalışmalarına önem vererek harekete geçti. Bu kapsamda Perşembe ilçesi Kırlı Mahallesi’nde bulunan 4,5 km’lik güzergahta yol genişletme çalışması yapılıyor.

 

YER YER DEĞİŞEN GENİŞLİK 8-13 METREYE ÇIKARILIYOR

 

Perşembe’nin Selimiye, Çamarası ve Hacılar Mahalleri ile Altınordu’nun Karaoluk Mahallesi’nde ulaşım sağlayan 4,5 km’lik güzergahta çalışan ekipler, genişliği yer yer değişen yolu 8-13 metreye çıkarıyor. Çalışmaların yarısına gelen ekipler güzergahın tamamlanması ile birlikte vatandaşlara güvenli ve konforlu ulaşımının kapıları aralayacak.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.