15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

BÖLGE GÜNDEMİ 15.07.2024 - 18:19, Güncelleme: 15.07.2024 - 18:19 732+ kez okundu.
 

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 8. yıldönümü anma etkinlikleri, Ordu Garnizon Şehitliği’nde yapılan Şehitleri Anma Programı ile başladı.
    Ordu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında çeşitli etkinlikler yapılıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci yılında ilk program Altınordu ilçesine bağlı Eskipazar’da bulunan Garnizon Şehitliği’nde başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Gerçekleştirilen programa Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, protokol üyeleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, gazi derneklerinin başkanları ve şehit aileleri katıldı. Düzenlenen program daha sonra şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile sona erdi.  
15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü 8. yıldönümü anma etkinlikleri, Ordu Garnizon Şehitliği’nde yapılan Şehitleri Anma Programı ile başladı.

 

 

Ordu’da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programları kapsamında çeşitli etkinlikler yapılıyor. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8’inci yılında ilk program Altınordu ilçesine bağlı Eskipazar’da bulunan Garnizon Şehitliği’nde başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program daha sonra şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Gerçekleştirilen programa Ordu Valisi Muammer Erol, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, protokol üyeleri, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, gazi derneklerinin başkanları ve şehit aileleri katıldı.

Düzenlenen program daha sonra şehit mezarlarına karanfil bırakılması ile sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.