BAŞKAN GÜLER’DEN 2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

 

 

 

 

 

Mesajında öğrenci ve öğretmenlere başarı ve kolaylıklar dileyen Başkan Güler, “Tüm eğitim camiasının yeni eğitim öğretim dönemi hayırlı olsun” dedi.

 

Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“2024-2025 eğitim öğretim döneminin ilk ders zili bugün itibariyle çaldı.

 

Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Ordu’muzda da büyük bir sevinç ve mutluluk içinde 2024-2025 eğitim-öğretim yılına başlamanın coşkusu ve heyecanı yaşanıyor.


Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan eğitim öğretim yılının ilimiz, ülkemiz ve eğitim camiamız için hayırlı olmasını diliyorum.

 

Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim ve öğretim süreci, ülkemizin aydınlık geleceği için de büyük önem taşımaktadır. 

 

Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirebilirsek, onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek, ülkemizin yarınları da o kadar parlak olacaktır.

 

Yeni eğitim ve öğretim dönemi araştırıp sorgulama yeteneğine sahip, bilgi üretebilen ve bilimsel gelişmeleri takip edebilen nesiller yetiştirmek adına yeni bir heyecanla değerlendirilmelidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle geleceğimizin teminatı olan başta büyük fedakârlıklarla çalışan öğretmenlerimiz olmak üzere tüm eğitim çalışanlarımızın, öğrencilerimizin ve kıymetli velilerimizin 2024-2025 eğitim öğretim yılını kutluyor; huzur, mutluluk ve başarı getirmesini diliyorum.”