AYIŞIĞI’NDA EĞLENCE DOLU ANLAR

BÖLGE GÜNDEMİ 04.09.2024 - 13:45, Güncelleme: 07.09.2024 - 15:32 247 kez okundu.
 

AYIŞIĞI’NDA EĞLENCE DOLU ANLAR

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Parklarda Hayat Var” sloganıyla düzenlenen kültür sanat programının bu seferki durağı Ayışığı Park oldu.
    “PARKLARDA HAYAT VAR” PROGRAMININ DURAĞI AYIŞIĞI OLDU     Altınordu ilçesinde bulunan ve içerisinde Rüsumat No:4 Gemi Müzesi’ne de ev sahipliği yapan Ayışı Park’a kurulan sahne ve stantlarda bir birinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin yer aldığı programda vatandaşlar, konser, tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve lezzetli ikramlar ile bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.   EĞLENCE, KORDON PARK’TA DEVAM EDECEK   11 Eylül’e kadar devam edecek olan programlara 4 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Turnasuyu Kordon Park, 9 Eylül Pazartesi saat 19.30’da Çamlıköşk ve 11 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da ise Erguvan Park ev sahipliği yapacak.  
Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından “Parklarda Hayat Var” sloganıyla düzenlenen kültür sanat programının bu seferki durağı Ayışığı Park oldu.

 

 

PARKLARDA HAYAT VAR” PROGRAMININ DURAĞI AYIŞIĞI OLDU

 

 

Altınordu ilçesinde bulunan ve içerisinde Rüsumat No:4 Gemi Müzesi’ne de ev sahipliği yapan Ayışı Park’a kurulan sahne ve stantlarda bir birinden eğlenceli etkinlikler gerçekleştirildi. Her yaş grubuna hitap eden etkinliklerin yer aldığı programda vatandaşlar, konser, tiyatro gösterileri, çocuk oyunları ve lezzetli ikramlar ile bir arada olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı.

 

EĞLENCE, KORDON PARK’TA DEVAM EDECEK

 

11 Eylül’e kadar devam edecek olan programlara 4 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da Turnasuyu Kordon Park, 9 Eylül Pazartesi saat 19.30’da Çamlıköşk ve 11 Eylül Çarşamba günü saat 19.30’da ise Erguvan Park ev sahipliği yapacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.