BAŞKAN ALBAYRAK, KOLTUĞUNU BORA EMİR ATEŞLİ’YE TESLİM ETTİ

BÖLGE GÜNDEMİ 22.04.2024 - 18:55, Güncelleme: 23.04.2024 - 23:45 1091 kez okundu.
 

BAŞKAN ALBAYRAK, KOLTUĞUNU BORA EMİR ATEŞLİ’YE TESLİM ETTİ

Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli’ye teslim etti.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104'üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz, Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Bahtiyar, İngilizce Öğretmeni Emine Şahin’i ve öğrenci Bora Emir Ateşli’yi ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Başkan Albayrak, makamını 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli’ye bıraktı.  “BAŞARILAR DİLİYORUM” Başkanlık koltuğuna oturan Bora Emir Ateşli, yaptığı konuşmada Başkan Albayrak’ı okul arkadaşları adına okullarına davet ederken, kendisine makamı devrettiği için Başkan Cihat Albayrak’a teşekkür etti. Perşembe için yapacağı çalışmalarda başarılar diledi.  BAŞKAN ALBAYRAK: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ” Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ise, Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümünün ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük bir gurur ve sevinçle kutlanacağını belirtti.  Dünyadaki tek çocuk bayramının olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunun altını çizen Albayrak; “ Bugün, makamımı Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli'ye devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sizler, ülkemizin yarınlarının mimarlarısınız ve bizler sizlere güveniyoruz” dedi.  “Yarın hep birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha coşkuyla kutlayacağız” diyen Başkan Albayrak, “ Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Aziz Şehit ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.
Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makam koltuğunu Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli’ye teslim etti.






Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 104'üncü yıl dönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak, makamında İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Çulfaz, Atatürk Ortaokulu Müdürü Murat Bahtiyar, İngilizce Öğretmeni Emine Şahin’i ve öğrenci Bora Emir Ateşli’yi ağırladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geleneksel hale gelen çocukların temsili olarak yönetici koltuğuna oturmaları töreninde Başkan Albayrak, makamını 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli’ye bıraktı. 


“BAŞARILAR DİLİYORUM”

Başkanlık koltuğuna oturan Bora Emir Ateşli, yaptığı konuşmada Başkan Albayrak’ı okul arkadaşları adına okullarına davet ederken, kendisine makamı devrettiği için Başkan Cihat Albayrak’a teşekkür etti. Perşembe için yapacağı çalışmalarda başarılar diledi. 

BAŞKAN ALBAYRAK: “COŞKUYLA KUTLAYACAĞIZ”


Perşembe Belediye Başkanı Cihat Albayrak ise, Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak millette devredildiği ve millet iradesinin topyekûn temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıl dönümünün ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın büyük bir gurur ve sevinçle kutlanacağını belirtti. 

Dünyadaki tek çocuk bayramının olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olduğunun altını çizen Albayrak; “ Bugün, makamımı Atatürk Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Bora Emir Ateşli'ye devretmekten büyük mutluluk duyuyorum. Bugün burada, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha ifade etmek istiyorum. Sizler, ülkemizin yarınlarının mimarlarısınız ve bizler sizlere güveniyoruz” dedi. 


“Yarın hep birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha coşkuyla kutlayacağız” diyen Başkan Albayrak, “ Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Aziz Şehit ve Gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bugünü anlamlandıran ve geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, bayramın dünyanın tüm çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını” yürekten kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.