"PERŞEMBE YAYLASI'NI YOK ETTİRMEYECEĞİZ!"

BÖLGE GÜNDEMİ 05.09.2024 - 14:50, Güncelleme: 07.09.2024 - 15:26 305 kez okundu.
 

"PERŞEMBE YAYLASI'NI YOK ETTİRMEYECEĞİZ!"

İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama faaliyetlerine tepki gösterdi. Titiz, açıklamasında, UNESCO mirası adayı olan Perşembe Yaylası'nın turizm cazibe merkezi olduğunu belirterek, bu tür projelerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.
      TALAN PROJELERİ YALNIZCA DOĞAMIZI VE ÇEVREMİZİ YOK ETMEKLE KALMAZ Titiz, "Bu tür talan projeleri, yalnızca doğamızı ve çevremizi yok etmekle kalmaz; aynı zamanda bölge halkının geçim kaynaklarını, su kaynaklarını, tarım arazilerini ve meralarını da büyük bir tehdit altına sokar," dedi. Bölgenin doğal zenginliklerini koruma adına birlik olma çağrısında bulunan Titiz, "Bugün, hep birlikte bu güzel yaylamıza sahip çıkmalı ve doğanın hakkını savunmalıyız." ifadelerini kullandı. PERŞEMBE YAYLASI'NI VE KORGAN İLÇESİNİ KORUMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ Fatih Titiz, Perşembe Yaylası ve Korgan ilçesi sınırları içinde yer alan doğal alanların korunması mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. "Toprağın, suyun, köylünün, tarımın, doğanın ve çevrenin hakkını her koşulda savunmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, gelecek nesillerimize bırakacağımız en büyük miras, tertemiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa olacaktır." diyen Titiz, geleceğe temiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa bırakmanın önemine dikkat çekti. SESİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ… Tüm siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, doğa dostlarına ve halka seslenen Titiz, Perşembe Yaylası’nda ve Korgan’da yürütülen maden arama faaliyetlerine karşı tepki göstermeye çağırdı. "Unutmayalım ki, birlikten kuvvet doğar! Eğer bugün sessiz kalırsak, yarınlarımızı kaybetmiş olacağız." diyen Titiz, doğaya, köylere ve insanlara sahip çıkılması gerektiğini belirtti.
İYİ Parti Ordu İl Başkanı Fatih Titiz, Perşembe Yaylası'nda başlatılan maden arama faaliyetlerine tepki gösterdi. Titiz, açıklamasında, UNESCO mirası adayı olan Perşembe Yaylası'nın turizm cazibe merkezi olduğunu belirterek, bu tür projelerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.

 

 

 

TALAN PROJELERİ YALNIZCA DOĞAMIZI VE ÇEVREMİZİ YOK ETMEKLE KALMAZ

Titiz, "Bu tür talan projeleri, yalnızca doğamızı ve çevremizi yok etmekle kalmaz; aynı zamanda bölge halkının geçim kaynaklarını, su kaynaklarını, tarım arazilerini ve meralarını da büyük bir tehdit altına sokar," dedi. Bölgenin doğal zenginliklerini koruma adına birlik olma çağrısında bulunan Titiz, "Bugün, hep birlikte bu güzel yaylamıza sahip çıkmalı ve doğanın hakkını savunmalıyız." ifadelerini kullandı.

PERŞEMBE YAYLASI'NI VE KORGAN İLÇESİNİ KORUMAKTAN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Fatih Titiz, Perşembe Yaylası ve Korgan ilçesi sınırları içinde yer alan doğal alanların korunması mücadelesinden asla vazgeçmeyeceklerini belirtti. "Toprağın, suyun, köylünün, tarımın, doğanın ve çevrenin hakkını her koşulda savunmaya devam edeceğiz. Çünkü biliyoruz ki, gelecek nesillerimize bırakacağımız en büyük miras, tertemiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa olacaktır." diyen Titiz, geleceğe temiz bir çevre ve sağlıklı bir doğa bırakmanın önemine dikkat çekti.

SESİMİZİ YÜKSELTMELİYİZ…

Tüm siyasi partilere, sivil toplum kuruluşlarına, doğa dostlarına ve halka seslenen Titiz, Perşembe Yaylası’nda ve Korgan’da yürütülen maden arama faaliyetlerine karşı tepki göstermeye çağırdı. "Unutmayalım ki, birlikten kuvvet doğar! Eğer bugün sessiz kalırsak, yarınlarımızı kaybetmiş olacağız." diyen Titiz, doğaya, köylere ve insanlara sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.