FATSA DOLUNAY’A MODERN GÖRÜNÜM

BÖLGE GÜNDEMİ 12.09.2024 - 15:55, Güncelleme: 16.09.2024 - 00:31 96 kez okundu.
 

FATSA DOLUNAY’A MODERN GÖRÜNÜM

FATSA’NIN NÜFUS YOĞUNLUĞU AÇISINDAN EN BÜYÜK MAHALLERİNDEN BİRİ OLAN DOLUNAY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI YENİDEN İNŞA EDİLDİ, ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI VE ÇİZGİLERİ ÇEKİLDİ. DOLUNAY MAHALLESİ TAMAMLANAN ÇALIŞMALAR SONRASI MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM ALDI
Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi 3. etap çalışmaları kapsamında 2.5 km’lik güzergahta asfalt çalışmalarını tamamladı. Yol ağı modern görüntüsü ile dikkat çekti. Fatsa’nın nüfus yoğunluğu açısından en büyük mahallerinden biri olan Dolunay Mahallesi’nde hızlı ve yoğun bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk etapta yoğur bir altyapı çalışması gerçekleştirdi. Altyapısı yeni baştan inşa edilerek tamamlanan güzergahta asfalt çalışmaları da bitirildi. Toplam uzunluğu 2.5 km’lik güzergâh yol çizgileri çekildi. Dolunay Mahallesi yol ağı hem estetik hem de konforlu yapısı ile vatandaşların kullanımına sunuldu. KARAYOLUNA BAĞLANTI SAĞLIYOR 3. etap çalışmaların tamamlandığı Kutlukent, Özgünkent, Nezihkent, Lila ve Mevlüt Karabayrak Sokaklarına hitap eden ve dolmuş güzergahı olarak kullanılan bu yol aynı zamanda karayollarına da bağlantı sağlıyor. ÇALIŞMALAR DİĞER GÜZERGAHLARDA DEVAM EDECEK Ekipler tarafından yine bu güzergahın karayolları ve yan yollara bağlantısı olan Huzur, Bayındır, Yalmanlar, Kutlukent Sokak 2. kısım ve Seyitoğlu Sokak yolunda altyapısı tamamlanan 2.2 km’lik güzergahta da asfalt çalışmaları başlatılacak.
FATSA’NIN NÜFUS YOĞUNLUĞU AÇISINDAN EN BÜYÜK MAHALLERİNDEN BİRİ OLAN DOLUNAY MAHALLESİ’NDE ALTYAPI YENİDEN İNŞA EDİLDİ, ASFALT ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI VE ÇİZGİLERİ ÇEKİLDİ. DOLUNAY MAHALLESİ TAMAMLANAN ÇALIŞMALAR SONRASI MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜM ALDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fatsa ilçesi Dolunay Mahallesi 3. etap çalışmaları kapsamında 2.5 km’lik güzergahta asfalt çalışmalarını tamamladı. Yol ağı modern görüntüsü ile dikkat çekti.

Fatsa’nın nüfus yoğunluğu açısından en büyük mahallerinden biri olan Dolunay Mahallesi’nde hızlı ve yoğun bir çalışma yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilk etapta yoğur bir altyapı çalışması gerçekleştirdi. Altyapısı yeni baştan inşa edilerek tamamlanan güzergahta asfalt çalışmaları da bitirildi. Toplam uzunluğu 2.5 km’lik güzergâh yol çizgileri çekildi. Dolunay Mahallesi yol ağı hem estetik hem de konforlu yapısı ile vatandaşların kullanımına sunuldu.

KARAYOLUNA BAĞLANTI SAĞLIYOR

3. etap çalışmaların tamamlandığı Kutlukent, Özgünkent, Nezihkent, Lila ve Mevlüt Karabayrak Sokaklarına hitap eden ve dolmuş güzergahı olarak kullanılan bu yol aynı zamanda karayollarına da bağlantı sağlıyor.

ÇALIŞMALAR DİĞER GÜZERGAHLARDA DEVAM EDECEK

Ekipler tarafından yine bu güzergahın karayolları ve yan yollara bağlantısı olan Huzur, Bayındır, Yalmanlar, Kutlukent Sokak 2. kısım ve Seyitoğlu Sokak yolunda altyapısı tamamlanan 2.2 km’lik güzergahta da asfalt çalışmaları başlatılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.