Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Ordu'da Açıldı

SAĞLIK 03.07.2024 - 15:34, Güncelleme: 03.07.2024 - 15:39 1419+ kez okundu.
 

Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi Ordu'da Açıldı

Ordu Devlet Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi; Ozonterapi, Mezoterapi, Kupa Uygulamaları ile hizmet vermeye başladı.
    Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Sağlık yöneticileri ile birlikte Ordu Devlet Hastanesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitemizin açılış programına katıldı. Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Eser Uyanık'tan Ünite hakkında detaylı bilgi alan Tüzün, "Vatandaşlarımızın kaliteli ve alternatif sağlık hizmetlerine ulaşımına yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda yapacağımız her yatırımın temelinde Ordulu vatandaşlarımızın Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamalarını dahi hastanemizde işinin ehli doktorlarımızın elinden almaları bulunmaktadır. Bu hizmeti vatandaşlarımıza kazandırmakta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve ünitemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.  Açılış konuşmasının ardından Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Eser Uyanık "Öncelikle böyle bir hizmeti Ordulu vatandaşlarımıza kazandırmanın sevinci ile katılım gösterip bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Sağlık Müdürümüze ve değerli sağlık yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.  
Ordu Devlet Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitesi; Ozonterapi, Mezoterapi, Kupa Uygulamaları ile hizmet vermeye başladı.

 

 

Sağlık Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Dursun Tüzün, Sağlık yöneticileri ile birlikte Ordu Devlet Hastanesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Ünitemizin açılış programına katıldı.

Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Eser Uyanık'tan Ünite hakkında detaylı bilgi alan Tüzün, "Vatandaşlarımızın kaliteli ve alternatif sağlık hizmetlerine ulaşımına yatırım yapmaya devam edeceğiz. Bu konuda yapacağımız her yatırımın temelinde Ordulu vatandaşlarımızın Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp uygulamalarını dahi hastanemizde işinin ehli doktorlarımızın elinden almaları bulunmaktadır. Bu hizmeti vatandaşlarımıza kazandırmakta emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve ünitemizin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi. 

Açılış konuşmasının ardından Ordu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Eser Uyanık "Öncelikle böyle bir hizmeti Ordulu vatandaşlarımıza kazandırmanın sevinci ile katılım gösterip bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Sağlık Müdürümüze ve değerli sağlık yöneticilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.