BÜYÜKŞEHİRDEN GÜRGENTEPE’YE MODERN MEYDAN

BÖLGE GÜNDEMİ 18.07.2024 - 15:33, Güncelleme: 18.07.2024 - 15:33 801+ kez okundu.
 

BÜYÜKŞEHİRDEN GÜRGENTEPE’YE MODERN MEYDAN

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde vatandaşların kullanması için kent meydanında yenileme çalışması yapıyor. Aynı zamanda kavşak görevi de gören ve trafiğin akışını da daha düzenli hale getirecek olan meydan açılış için gün sayıyor.
        Ordu Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Ordu genelinde hayata geçirdiği çağdaş şehirlik çalışmaları ile göz doldurmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de modern görünüm kazandırıyor. 19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde şehrin orta konumunda bulunan alanı kent meydanı olarak düzenleyerek halkın kullanımına sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda çalışması başlayan ve aynı zamanda kavşak görevi de gören bu alan ilçede trafik akışının da hızlı ve düzenli olmasını sağlıyor.   MEYDAN, ORDU’NUN ARICILIK ÜSSÜ GÜRGENTEPE’Yİ SİMGELEYECEK   Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan projede sona yaklaşan ekipler meydan ve kavşağı modern bir hale getirdi. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla alan üzerine Gürgentepe’nin simgesi olan bal ve arıcılık teması işlendi. Meydanın merkezinde ağaç için bir yeşil alan bırakılırken kavşağa ise 6 metre uzunluğunda ay yıldız figürlü ledli görsel konuldu. Görsel ise 1 m uzunluğunda mermer kaplamalı kaideye oturtturuldu. Proje kapsamında zeminde altıgen formu döşemelere yer verilirken altıgen şeklinde bank ve gölgelik tasarımlar da alana yerleştirilecek.   KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK   Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe ilçe merkezinde hem trafiği düzenleyecek hem de ilçeye yeni bir meydan kazandıracak olan bu çalışması peyzaj ve kaidenin mermer kaplamasının da yapılmasının ardından kısa süre içerisinde hizmete açılacak.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde vatandaşların kullanması için kent meydanında yenileme çalışması yapıyor. Aynı zamanda kavşak görevi de gören ve trafiğin akışını da daha düzenli hale getirecek olan meydan açılış için gün sayıyor.

 

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi hem şehircilik hem de kent estetiği alanında yaptığı çalışmalarla takdir topluyor. Ordu genelinde hayata geçirdiği çağdaş şehirlik çalışmaları ile göz doldurmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçelere de modern görünüm kazandırıyor.

19 ilçeye kent meydanı kazandırarak sosyal yaşam alanları oluşturma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Gürgentepe ilçesinde şehrin orta konumunda bulunan alanı kent meydanı olarak düzenleyerek halkın kullanımına sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda çalışması başlayan ve aynı zamanda kavşak görevi de gören bu alan ilçede trafik akışının da hızlı ve düzenli olmasını sağlıyor.

 

MEYDAN, ORDU’NUN ARICILIK ÜSSÜ GÜRGENTEPE’Yİ SİMGELEYECEK

 

Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından uygulanan projede sona yaklaşan ekipler meydan ve kavşağı modern bir hale getirdi. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla alan üzerine Gürgentepe’nin simgesi olan bal ve arıcılık teması işlendi. Meydanın merkezinde ağaç için bir yeşil alan bırakılırken kavşağa ise 6 metre uzunluğunda ay yıldız figürlü ledli görsel konuldu. Görsel ise 1 m uzunluğunda mermer kaplamalı kaideye oturtturuldu. Proje kapsamında zeminde altıgen formu döşemelere yer verilirken altıgen şeklinde bank ve gölgelik tasarımlar da alana yerleştirilecek.

 

KISA SÜREDE HİZMETE AÇILACAK

 

Büyükşehir Belediyesinin Gürgentepe ilçe merkezinde hem trafiği düzenleyecek hem de ilçeye yeni bir meydan kazandıracak olan bu çalışması peyzaj ve kaidenin mermer kaplamasının da yapılmasının ardından kısa süre içerisinde hizmete açılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.