Akkuş-Niksar Yolumuz 60 Yıllık Kangrendir’

SİYASET 11.10.2020 - 00:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2106+ kez okundu.
 

Akkuş-Niksar Yolumuz 60 Yıllık Kangrendir’

Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanı Durmuş Zor Ünye’de düzenlediği basın toplantısında Akkuş-Niksar karayolunun yapılamasının büyük üzüntü kaynağı olduğunu söyledi.
Her ilçede sorunlarla ilgili toplantı yapacaklarını aktaran Zor, Akkuş-Niksar karayoluna değinerek, “Akkuş-Niksar yolumuz 60 yıllık kangrendir. Mevcut yolun ıslahı istenir. Islahı ile ilgili hangi bir şey yok. Yani tırmanma şeritleri yapılsın. Dere yatağından duble yol standardında yapılması gereken bu yolun projelerinin Ordu Büyükşehir Başkanlığı yapan Enver Yılmaz döneminde bittiği artık ihale aşamasında olduğu 4 yıl önce söylendi. Projeleri bitmiş olan bir yolun diğer ihaleleri neden yapılamaz.” diye sordu.   SON DERECE ÜZÜCÜ İsim vermeden AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u eleştiren Zor, sözlerini şöyle tamamladı: “Yanına gidip fotoğraf çektirdiğimiz büyüklerimiz ki Ünyelilerin tamamı bir araya gelerek güç birliği oluşturarak ilçedeki siyasi parti liderleri, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri bir araya gelerek devletin önemli yerlerindeki kişileri ziyaret edip biz bunları istiyoruz demeyi başaramıyoruz. Bir ya da iki arkadaşımız gidiyor, oradakilerle fotoğraf çektiriyor. Evet görüştük olacak, deniyor. Türkiye’de bir iktidar partisinde ikinci adam olacaksınız. Ama kendi bölgenize desteğiniz bu kadar zayıf olacak bu son derece üzücü. Hadi onu yapamıyorsunuz mevcut yolun ıslahı ile ilgili işleri neden yapamıyorsunuz?”
Büyük Birlik Partisi (BBP) Ordu İl Başkanı Durmuş Zor Ünye’de düzenlediği basın toplantısında Akkuş-Niksar karayolunun yapılamasının büyük üzüntü kaynağı olduğunu söyledi.

Her ilçede sorunlarla ilgili toplantı yapacaklarını aktaran Zor, Akkuş-Niksar karayoluna değinerek, “Akkuş-Niksar yolumuz 60 yıllık kangrendir. Mevcut yolun ıslahı istenir. Islahı ile ilgili hangi bir şey yok. Yani tırmanma şeritleri yapılsın. Dere yatağından duble yol standardında yapılması gereken bu yolun projelerinin Ordu Büyükşehir Başkanlığı yapan Enver Yılmaz döneminde bittiği artık ihale aşamasında olduğu 4 yıl önce söylendi. Projeleri bitmiş olan bir yolun diğer ihaleleri neden yapılamaz.” diye sordu.

 

SON DERECE ÜZÜCÜ

İsim vermeden AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş’u eleştiren Zor, sözlerini şöyle tamamladı: “Yanına gidip fotoğraf çektirdiğimiz büyüklerimiz ki Ünyelilerin tamamı bir araya gelerek güç birliği oluşturarak ilçedeki siyasi parti liderleri, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri bir araya gelerek devletin önemli yerlerindeki kişileri ziyaret edip biz bunları istiyoruz demeyi başaramıyoruz. Bir ya da iki arkadaşımız gidiyor, oradakilerle fotoğraf çektiriyor. Evet görüştük olacak, deniyor. Türkiye’de bir iktidar partisinde ikinci adam olacaksınız. Ama kendi bölgenize desteğiniz bu kadar zayıf olacak bu son derece üzücü. Hadi onu yapamıyorsunuz mevcut yolun ıslahı ile ilgili işleri neden yapamıyorsunuz?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.