Akkuş’ta Tüm Boyutlarıyla Aile İçi Şiddet Ele Alındı

BÖLGE GÜNDEMİ 22.08.2021 - 23:40, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1772+ kez okundu.
 

Akkuş’ta Tüm Boyutlarıyla Aile İçi Şiddet Ele Alındı

Akkuş’ta Argan Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Yerel Kalkınma Stratejisi faaliyetleri kapsamında Aile İçi Şiddet konulu seminer düzenlendi.
    Akkuş’ta ekonomik, kültürel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak, sahip olunan kaynakları kullanabilme ortamı oluşturabilmek ve kırsal kalkınmaya destek olmak amacıyla kurulan Argan Yerel Eylem Grubu Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Derneğin Yerel Kalkınma Stratejisi faaliyetleri kapsamında Psikolog Melissa Ulu tarafından katılımcılara Aile İçi Şiddet konulu seminer düzenlendi.           Akkuş öğretmen evinde düzenlenen ve çok sayıda katılımcının katıldığı seminerde Aile içi şiddetin türleri ve bu şiddetten korunma biçimleri, psikososyal destek, tıbbi, hukuki ve maddi destek gibi konular slayt gösteri şeklinde anlatıldı. Seminerle ilgili bilgiler veren Derneğin YKS Uzmanı Ömer Duman, “Yerel Kalkınma Stratejimizdeki Faaliyetlerden olan '' Aile İçi Şiddet '' konulu eğitimin 1. sini düzenledik. Tarım, turizm gibi alanların yanı sıra " Aile İçi Şiddet" gibi toplumsal sorunlarımızla alakalı faaliyetlerimize devam edeceğiz. Başta bu konuda katılımcıları bilgilendiren Psikolog Melissa Ulu Hanım’a, ilgi, alaka ve duyarlılıklarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.           Argan Yerel Eylem Gurubu Derneği daha önce de madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme toplantısı, kadınlara yönelik kooperatifleşme eğitimi ve esnaflara kırsal turizmi anlatan eğitimler vermişti.                
Akkuş’ta Argan Yerel Eylem Grubu Derneği’nin Yerel Kalkınma Stratejisi faaliyetleri kapsamında Aile İçi Şiddet konulu seminer düzenlendi.

 

 

Akkuş’ta ekonomik, kültürel ve toplumsal gelişime katkı sağlamak, sahip olunan kaynakları kullanabilme ortamı oluşturabilmek ve kırsal kalkınmaya destek olmak amacıyla kurulan Argan Yerel Eylem Grubu Derneği faaliyetlerine devam ediyor. Derneğin Yerel Kalkınma Stratejisi faaliyetleri kapsamında Psikolog Melissa Ulu tarafından katılımcılara Aile İçi Şiddet konulu seminer düzenlendi.

 

 

 

 

 

Akkuş öğretmen evinde düzenlenen ve çok sayıda katılımcının katıldığı seminerde Aile içi şiddetin türleri ve bu şiddetten korunma biçimleri, psikososyal destek, tıbbi, hukuki ve maddi destek gibi konular slayt gösteri şeklinde anlatıldı. Seminerle ilgili bilgiler veren Derneğin YKS Uzmanı Ömer Duman, “Yerel Kalkınma Stratejimizdeki Faaliyetlerden olan '' Aile İçi Şiddet '' konulu eğitimin 1. sini düzenledik. Tarım, turizm gibi alanların yanı sıra " Aile İçi Şiddet" gibi toplumsal sorunlarımızla alakalı faaliyetlerimize devam edeceğiz. Başta bu konuda katılımcıları bilgilendiren Psikolog Melissa Ulu Hanım’a, ilgi, alaka ve duyarlılıklarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür ederiz” dedi.

 

 

 

 

 

Argan Yerel Eylem Gurubu Derneği daha önce de madde bağımlılığı konusunda bilgilendirme toplantısı, kadınlara yönelik kooperatifleşme eğitimi ve esnaflara kırsal turizmi anlatan eğitimler vermişti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.