Akkuşta 15 Temmuz Programı

BÖLGE GÜNDEMİ 17.07.2019 - 11:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1107+ kez okundu.
 

Akkuşta 15 Temmuz Programı

Akkuş’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında binler sokağa döküldü.
Belediye Başkanı İsa Demirci,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yaptığı Konuşmasında “15 Temmuzda bir millet, geleceğine yön verme iradesini gösterdi” dedi. Kaymakam V. Nurullah Kaya, Belediye Başkanı İsa Demirci,Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma programında demokrasi nöbeti saat 12:13’de okunan selalarla son buldu. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Öncelikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize rahmet, şehit olmak için meydanlara inen ama gazi olan gazilerimize de sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Yeryüzünde değişik coğrafya ve bölgelerde devletler kurmuş aziz Türk milletin torunlarıyız. Türk milleti her daim yurdu için, vatanı için, bayrağı için, dini için savaşlar yapmıştır. Ama hiçbir zaman başka bir ülkenin toprağı için, kutsal değerleri için, sömürü ve işgal yapmak için asla savaşmamıştır. “15 Temmuzda bir millet, geleceğine yön verme iradesini gösterdi.” Canından, cananından önce vatanım ve özgürlüğüm diye haykırdı. Milletin geleceği kararmasın, gelecek nesiller aydınlık yarınlara uyansınlar diye, canını siper etti. Hiçbir şey millet iradesinin üstüne çıkamazdı. Hiç bir güç bu iradenin karşısında duramazdı, duramadı da. 15 Temmuzun kahramanları adım, adım şehitliğe ve gaziliğe koştular. Onlar bir tarih yazmak için gözünü karartmıştı. Söz konusu vatansa gerisi teferruattı. Türk milleti, vatanına, bayrağına ve demokrasiye sahip çıktı. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.” Vatanın geleceği, demokrasinin yaşatılması için cesaret, azim ve iman meydanların sesi oldu. Demokrasinin, millet egemenliğinin, dimdik ayakta kalması için, vatanseverler de dimdik durdular hain darbecilerin karşısında. Bu millet demokrasiyi 15 temmuzda bütün dünyaya göstermiştir. 15 temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Yazıklar olsun kendi milletine silah sıkan soysuzlara. Tekrar 15 temmuz hain darbe girişiminde şehit olan şehitlerimize rahmet, şehit olmak için meydanlara inen ama gazi olan gazilerimize de sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu. Akkuşta Şehitliklerin ziyareti ile başlayan program, ilçe merkezinde demokrasi yürüyüşü ve öğretmen evi toplantı salonunda Kuran’ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i şeriflerin okunması ile son buldu
Akkuş’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında binler sokağa döküldü.

Belediye Başkanı İsa Demirci,  15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında yaptığı Konuşmasında “15 Temmuzda bir millet, geleceğine yön verme iradesini gösterdi” dedi.

Kaymakam V. Nurullah Kaya, Belediye Başkanı İsa Demirci,Ak Parti İlçe Başkanı Ramazan Acar, Daire Amirleri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı anma programında demokrasi nöbeti saat 12:13’de okunan selalarla son buldu.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci: “Öncelikle 15 Temmuz hain darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize rahmet, şehit olmak için meydanlara inen ama gazi olan gazilerimize de sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum. Yeryüzünde değişik coğrafya ve bölgelerde devletler kurmuş aziz Türk milletin torunlarıyız. Türk milleti her daim yurdu için, vatanı için, bayrağı için, dini için savaşlar yapmıştır. Ama hiçbir zaman başka bir ülkenin toprağı için, kutsal değerleri için, sömürü ve işgal yapmak için asla savaşmamıştır.

“15 Temmuzda bir millet, geleceğine yön verme iradesini gösterdi.”

Canından, cananından önce vatanım ve özgürlüğüm diye haykırdı. Milletin geleceği kararmasın, gelecek nesiller aydınlık yarınlara uyansınlar diye, canını siper etti. Hiçbir şey millet iradesinin üstüne çıkamazdı. Hiç bir güç bu iradenin karşısında duramazdı, duramadı da. 15 Temmuzun kahramanları adım, adım şehitliğe ve gaziliğe koştular. Onlar bir tarih yazmak için gözünü karartmıştı. Söz konusu vatansa gerisi teferruattı. Türk milleti, vatanına, bayrağına ve demokrasiye sahip çıktı.

“Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.”

Vatanın geleceği, demokrasinin yaşatılması için cesaret, azim ve iman meydanların sesi oldu. Demokrasinin, millet egemenliğinin, dimdik ayakta kalması için, vatanseverler de dimdik durdular hain darbecilerin karşısında. Bu millet demokrasiyi 15 temmuzda bütün dünyaya göstermiştir. 15 temmuz gecesi milli iradeyi hiçe sayanlar bir tek şeyi hesaba katmadı, Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Yazıklar olsun kendi milletine silah sıkan soysuzlara. Tekrar 15 temmuz hain darbe girişiminde şehit olan şehitlerimize rahmet, şehit olmak için meydanlara inen ama gazi olan gazilerimize de sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Akkuşta Şehitliklerin ziyareti ile başlayan program, ilçe merkezinde demokrasi yürüyüşü ve öğretmen evi toplantı salonunda Kuran’ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i şeriflerin okunması ile son buldu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.