Alkışlar Başkan Güler'e

BÖLGE GÜNDEMİ 13.10.2021 - 13:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1448+ kez okundu.
 

Alkışlar Başkan Güler'e

Büyükşehir belediye meclisinde Başkan Güler özel kalem müdürü Mehmet Altun’a sahip çıktı.O benim adamım diyerek Altun’a sahip çıktığını gösterdi.
Ordu büyükşehir belediye başkanı Hilmi Güler , Cumhuriyet Halk partisi meclis üyesi Sami Torun tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Torun Özel kalem müdürü Mehmet Altun’un daire başkanı olmasından bahsederek daire başkanlarının Ordu içinden atanması gerektiğini ifade etti.       Başkan Güler ise sert bir cevapla Mehmet Altun’a sahip çıktı.Güler Altun’un Çaybaşı ilçesinden olduğunu hatırlattı Çaybaşı Ordu değil mi diye sordu ?       Ordu büyükşehir belediye başkanı Hilmi Güler konuşmasında, ”Ordu’da coğrafya bilgilerinizi kullanmanız lazım. Diğer ilçelerin Altınordu’da farkı ne dir.     Ulubey’de ,Fatsa’da ,Çaybaşı’da ,Akkuş’ta Ordu değil midir?     Bu arkadaşımız da Ünyeli hatta Çaybaşılıdır, Çaybaşı Ordu değil midir?     Böyle bir ayrımcılığı hakkınız var mı?     Sizde bildiğimiz kadarıyla Ulubeyli beylisiniz. Bu yaptığınız ayrımcılık ve suçtur.     Mehmet Bey’in bilgi birikimini, tecrübesini ve okuduğu okulları biliyor musunuz?     Onun nereli olduğu çok da önemli değil. Ben seçtim benim özel kalemim, benim adamım. Benim seçme hakkım var. Belediye başkanlığına geldiğimde 4000 çalışan vardı, ben sadece 10 kişi değiştirdim. Bu benim hakkım değil mi?     Sende seçilirsen kendi adamını getirirsin. Ayrımcılık yaparak suç işleyeceğine seçim kazanmaya bak. Buraya gelmiş şov yapmaya kalkıyorsunuz bana müsaade etmeyeceğim. Bunu yapan kişi benden özel istekler de bulunmaz, nokta” diyerek sözlerini bitirdi.
Büyükşehir belediye meclisinde Başkan Güler özel kalem müdürü Mehmet Altun’a sahip çıktı.O benim adamım diyerek Altun’a sahip çıktığını gösterdi.

Ordu büyükşehir belediye başkanı Hilmi Güler , Cumhuriyet Halk partisi meclis üyesi Sami Torun tarafından yöneltilen soruları yanıtladı. Torun Özel kalem müdürü Mehmet Altun’un daire başkanı olmasından bahsederek daire başkanlarının Ordu içinden atanması gerektiğini ifade etti.

 

 

 

Başkan Güler ise sert bir cevapla Mehmet Altun’a sahip çıktı.Güler Altun’un Çaybaşı ilçesinden olduğunu hatırlattı Çaybaşı Ordu değil mi diye sordu ?

 

 

 

Ordu büyükşehir belediye başkanı Hilmi Güler konuşmasında, ”Ordu’da coğrafya bilgilerinizi kullanmanız lazım. Diğer ilçelerin Altınordu’da farkı ne dir.

 

 


Ulubey’de ,Fatsa’da ,Çaybaşı’da ,Akkuş’ta Ordu değil midir?

 

 


Bu arkadaşımız da Ünyeli hatta Çaybaşılıdır, Çaybaşı Ordu değil midir?

 

 


Böyle bir ayrımcılığı hakkınız var mı?

 

 


Sizde bildiğimiz kadarıyla Ulubeyli beylisiniz. Bu yaptığınız ayrımcılık ve suçtur.

 

 


Mehmet Bey’in bilgi birikimini, tecrübesini ve okuduğu okulları biliyor musunuz?

 

 


Onun nereli olduğu çok da önemli değil. Ben seçtim benim özel kalemim, benim adamım. Benim seçme hakkım var. Belediye başkanlığına geldiğimde 4000 çalışan vardı, ben sadece 10 kişi değiştirdim. Bu benim hakkım değil mi?

 

 


Sende seçilirsen kendi adamını getirirsin. Ayrımcılık yaparak suç işleyeceğine seçim kazanmaya bak. Buraya gelmiş şov yapmaya kalkıyorsunuz bana müsaade etmeyeceğim. Bunu yapan kişi benden özel istekler de bulunmaz, nokta” diyerek sözlerini bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.