Altınordulular konsere doyuyor !!!

BÖLGE GÜNDEMİ 20.10.2021 - 09:50, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1660+ kez okundu.
 

Altınordulular konsere doyuyor !!!

OBB tarafından Altınordulular için ücretsiz konser organizasyonları devam ediyor !
Ordulu vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “Sonbahar Gençlik Konseri” ile doyasıya eğlenecek.       Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında unutulamayacak bir program düzenliyor. Özellikle genç kesimin hasretle beklediği konser etkinlikleri “Sonbahar Gençlik Konseri” ile başlıyor.       SEVİLEN İSİMLER BİR ARADA OLACAK       Pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar ve bağlama ustası Çetin Akdeniz’in sahne alacağı konserde sevilen isimler bir arada olacak. Birbirinden değerli ses ve enstrüman sanatçıları en özel parçaları o muhteşem gecede Ordulular için seslendirecek.       24 EKİM PAZAR SAAT 19.30’DA       24 Ekim Pazar günü saat 19.30’da Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda gerçekleştirilecek olan konser ücretsiz olacak.          
OBB tarafından Altınordulular için ücretsiz konser organizasyonları devam ediyor !

Ordulu vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek olan “Sonbahar Gençlik Konseri” ile doyasıya eğlenecek.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında unutulamayacak bir program düzenliyor. Özellikle genç kesimin hasretle beklediği konser etkinlikleri “Sonbahar Gençlik Konseri” ile başlıyor.

 

 

 

SEVİLEN İSİMLER BİR ARADA OLACAK

 

 

 

Pop müziğinin güçlü ismi Demet Akalın, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Ekin Uzunlar ve bağlama ustası Çetin Akdeniz’in sahne alacağı konserde sevilen isimler bir arada olacak. Birbirinden değerli ses ve enstrüman sanatçıları en özel parçaları o muhteşem gecede Ordulular için seslendirecek.

 

 

 

24 EKİM PAZAR SAAT 19.30’DA

 

 

 

24 Ekim Pazar günü saat 19.30’da Altınordu ilçesi Tayfun Gürsoy Parkı’nda gerçekleştirilecek olan konser ücretsiz olacak.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.