Altyapı Ve Üstyapıdaki Değişim Ve Dönüşüm Devam Ediyor

BÖLGE GÜNDEMİ 26.10.2020 - 10:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2180+ kez okundu.
 

Altyapı Ve Üstyapıdaki Değişim Ve Dönüşüm Devam Ediyor

Altınordu Belediyesi şehrin altyapı ve üstyapısındaki değişim ve dönüşüm için başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
  Altınordu Belediyesi, iklim değişikliklerine bağlı olarak artan yağışların ve yağışlara bağlı olarak yetersiz kalan altyapıdaki çalışmalarını sürdürüyor. Altınordu Belediyesince birçok mahalle de yürütülen çalışmalarla kullanım ömrünü tamamlamış ve ihtiyacı karşılamayan eski borular yerine uzun ömürlü çapları büyük koruge borular döşeniyor. Altyapıdaki çalışmaların yanı sıra ulaşım alanındaki çalışmalarda da hız kesilmiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda asfalt, regalj, yol bakım onarımı, yol genişletme, boru atma ve baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.
Altınordu Belediyesi şehrin altyapı ve üstyapısındaki değişim ve dönüşüm için başlattığı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

 

Altınordu Belediyesi, iklim değişikliklerine bağlı olarak artan yağışların ve yağışlara bağlı olarak yetersiz kalan altyapıdaki çalışmalarını sürdürüyor. Altınordu Belediyesince birçok mahalle de yürütülen çalışmalarla kullanım ömrünü tamamlamış ve ihtiyacı karşılamayan eski borular yerine uzun ömürlü çapları büyük koruge borular döşeniyor.

Altyapıdaki çalışmaların yanı sıra ulaşım alanındaki çalışmalarda da hız kesilmiyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehrin ulaşım ağında bulunan yollarda asfalt, regalj, yol bakım onarımı, yol genişletme, boru atma ve baskı beton kaldırım çalışması gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.