Arpacıoğlu İYİ Parti'de

SİYASET 13.10.2021 - 14:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 6122+ kez okundu.
 

Arpacıoğlu İYİ Parti'de

Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.
Ünye’de AK Parti’den iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra seçimlerde aday gösterilmeyen Arpacıoğlu bir süre önce AK Parti’den istifa etmişti.   Arpacıoğlu bugün İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Grup toplantısında Ahmet Arpacıoğlu’nun rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.
Ünye Eski Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı.


Ünye’de AK Parti’den iki dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve daha sonra seçimlerde aday gösterilmeyen Arpacıoğlu bir süre önce AK Parti’den istifa etmişti.

 


Arpacıoğlu bugün İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Grup toplantısında Ahmet Arpacıoğlu’nun rozetini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.